Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Support Your Nation Torp Pakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Support Your Nation Torp Pakket

In dit Support Your Nation vaten pakket zitten 8 verschillende SUB Torps uit verschillende landen. Vier het EK met een getapt biertje uit een Europees land.

Het pakket bestaat uit 8 fusten

Support Your Nation Sub vaten
Cruzcampo Gran Reserva in een glas
Pelforth Blonde Logo
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  8 fusten

 • Soorten bier

  Blond, Pils, Lager, Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Juich deze zomer voor jouw favoriete land met onze Support Your Nation bundel met 8 SUB vaten uit 7 verschillende Europese landen. Vier de internationale sportzomer met een perfect getapt biertje uit een Europees land. Elk vat heeft een inhoud van 2 liter.

Deze bundel bevat de volgende bieren uit zeven verschillende landen:

- Affligem Blond (BE)
- Cruzcampo Gran Reserva (SP)
- Birra Moretti Baffo D'Oro (IT)
- Pelforth Blonde (FR)
- Newcastle Brown Ale (UK)
- Zipfer (AT)
- Heineken (NL)
- Amstel (NL)

Over de merken in dit bierpakket

Affligem Blond (Bierbrouwerij Affligem)
Affligem Blond heeft een prikkelende licht bittere smaak. De citrus en tropisch fruit tonen, gevolgd door een moutige zachtheid en een hoppig karakter, maken Affligem Blond tot een prachtig zacht bier met een licht bittere afdronk.

Amstel Pilsener (Heineken)
In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter. 

Birra Moretti (Birra Moretti)
Birra Moretti heeft een subtiele frisse geur, lichte hopsmaken en een bittertje in de afdronk.

Cruzcampo Gran Reserva (Cruzcampo Brouwerij)
Cruzcampo Gran Reserva kenmerkt zich door een intense smaak, maar het evenwichtige body. Het is een verfrissend bier met cirtusaroma's en een uniek karakter.

Heineken Pilsener (Heineken)
Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

Newcastle Brown Ale (Heineken)
Het is een donker bier dat al sinds 1927 in Engeland gebrouwen. Newcastle Brown Ale heeft een volle smaak en je proeft een beetje karamel. Met 4.7% alcohol drink je Newcaste Brown Ale het beste op een drink temperatuur van rond de 7 graden. In Nederland is dit bier niet heel erg bekend, maar in Groot Britannië vind je in elke supermarkt de Newcastle Brown flesjes.

Pelforth Blonde (Heineken)
Pelforth Blonde heeft een mooie, witte en zalvende schuimkraag. Het bier ruikt voornamelijk naar gefermenteerd fruit, zoals appel en amandel en past goed bij het eten van rood vlees en kaas. 

Zipfer Urtyp (Brouwerij Zipf)
Met zijn balans van fijne fruitigheid, met zijn fijne scherpe hoptonen en subtiele mouttonen, is Zipfer Urtyp de belichaming van een lokaal premiumbier.