Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tripel Karmeliet biercadeau kist

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tripel Karmeliet biercadeau kist

Karmeliet Tripel biercadeaukist is een leuk geschenk voor de liefhebber van Tripel Karmeliet. In het bierpakket zitten ook twee originele karmeliet bierglazen om uit te drinken.

Het pakket bestaat uit 1 fles

Karmeliet Tripel biercadeau
Tripel Karmeliet in glas
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  1 fles

 • Soorten bier

  Tripel

 • Extra's

  2 glazen

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Tripel Karmeliet is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 8%. Dit bier van Brouwerij Bosteels is ooit verkozen tot beste bier ter wereld. Dit biercadeau bevat een fles Tripel Karmeliet van 750 ML met twee glazen in een mooie geschenkkist.

Benieuwd naar Karmeliet Tripel biercadeau?

De inhoud van dit bierpakket

Over de merken in dit bierpakket

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.