Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing Bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing Selectie

Dit pakket bevat vier klassieke bieren van Two Chefs Brewing, vers uit de brouwerij en klaar om te gaan. Een geweldig cadeau of een traktatie voor jezelf.

Het pakket bestaat uit 4 blikjes

Two Chefs Brewing Selectie
Two Chefs Brewing Selectie
Two chefs bon chef bier glas en blikje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  4 blikjes

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Pale Ale, Wit

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Two Chefs Brewing Selectie kopen

€ 13,20

Dit bierpakket bevat een selectie van vier verschillende bieren, waaronder een Witbier, een IPA en een Pale Ale. Elk bier is zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan smaken en stijlen te vertegenwoordigen, waardoor dit pakket een geweldige manier is om de bieren van Two Chefs Brewing te ontdekken. De bieren in dit pakket variëren in sterkte, waardoor het een spannende en gevarieerde proeverij-ervaring biedt.

Over de merken in dit bierpakket

Green Bullet (Two Chefs Brewing)
Green Bullet is een oranjekleurige India Pale Ale bier met een witte schuimkraag. Met tropische en citrusachtige tonen in de neus en volmondig in de body. Green bullet is een aromatische hopbom van perzik, nectarine en gras! 

Two Chefs Bon Chef (Two Chefs Brewing)
Bon Chef is een troebele NEIPA die wordt omschreven als allemansvriend. Het bier is super verfrissend van smaak met grasachtige tonen een een vleugje passievrucht en citrus. 

Two Chefs Funky Falcon (Two Chefs Brewing)
Funky Falcon is een Pale Ale bier van Two Chefs Brewing uit Amsterdam. Van dit bier krijg je aroma's binnen van fruit en dan vooral citrusfruit. Daarbij ruik je de mout goed. Wanneer je het bier verder drinkt krijg je ook kruidige tonen binnen. 

Two Chefs White Mamba (Two Chefs Brewing)
White Mamba heeft een kruidige smaak met toetsen van limoen, koriander en kardemom. 

Cookie instellingen