Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing is gevestigd in Amsterdam in Nederland. Deze brouwerij heeft 6 bieren in het assortiment.

Two Chefs Brewing
Desert Eagle van Two Chefs Brewing
Two Chefs White Mamba fles en glas

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Two Chefs Brewing


Voeg nu een bier toe van Two Chefs Brewing!
 • Tropical Ralphie - Weizen - 5%

  Fruitig, prikkelend en met een bittere afdronk. Een lekker fris bier, licht zurig. Tropical Ralphie is niet zo zacht zoet al een weizen doorgaans is. De hop is duidelijk aanwezig en is mooi in balans met de fruitige smaken van banaan en ananas. Naarmate het bier op de aangegeven gewenste temperatuur van zes graden (en daarboven) is, is de hop meer aanwezig dan wanneer je ‘m kouder schenkt. Vlucht drinken dus of juist even wachten op het bittertje.

 • Two Chefs Acid Drop - Berliner Weisse - 3,6%

  Acid drop heeft een geur die doet denken aan bosbessen met hinten van bloedsinaasappel. De smaak is fris, fruitig en licht zurig. 

 • Two Chefs Billy Biscuit - Bock - 7,2%

  Two Chefs Billy Bicuit is een zachte bock die goed doordrinkbaar is. Erg zoetig maar toch ook erg vol van smaak. Door het gebruik van de bokkenpootjes in het bier, proef je ook vlagen koffie. Daarbij zit er een zekere bitterheid in het bier wat niet te missen is. 

 • Two Chefs Brewing Boom Bocks - Bock - 6%

  De basis van de Boom Bocks is een niet al te zoete bock met karamelmout, aangevuld met een toets rozijn. Het speciaalbier heeft een subtiele kruidigheid van kaneel met amandel. De chocola vult het geheel mooi aan. De afdronk is redelijk droog en bitter.

 • Two Chefs Funky Falcon - Pale Ale - 5,2%

  Funky Falcon is een Pale Ale bier van Two Chefs Brewing uit Amsterdam. Van dit bier krijg je aroma's binnen van fruit en dan vooral citrusfruit. Daarbij ruik je de mout goed. Wanneer je het bier verder drinkt krijg je ook kruidige tonen binnen. 

 • Two Chefs White Mamba - Wit - 5%

  White Mamba heeft een kruidige smaak met toetsen van limoen, koriander en kardemom. 

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Sanne Slijper en Martijn Disseldorp zijn de initiatiefnemers achter Two Chefs Brewing. Ze maken voor de grotere hoeveelheden gebruik van de brouwfaciliteiten van de Sallandse Landbier Brouwerij in Raalte.

Eigen brouwerij openen via crowdfundingcampagne (10/ 03/ 2016)

De brouwers hebben inmiddels negen verschillende bieren op de markt gebracht die worden verkocht op meer dan 300 plaatsen, tijd voor een eigen brouwerij.

Sanne Slijper en Martijn Disseldorp willen met hun crowdfundingcampagne minimaal 150.000 euro ophalen. Binnen een week was al ruim de helft van deze doelstelling bereikt, 80.000 euro. Uiteindelijk werd een crowdfundingsrecord gerealiseerd.

De twee initiatiefnemers van Two Chefs Brewing willen het geld investeren in een eigen brouwerij met een brouwinstallatie, twaalf vergistingstanks en een bottellijn zodat de chefs niet alleen meer liters kunnen brouwen, maar ook meer types bier kunnen brouwen.

Two Chefs Brewing in het nieuws

 • Bierfestival bij Brouwerij Maximus

  Zomerfestival Maximus Brouwerij aankomend weekend

  Zomerfestival Maximus Brouwerij vindt komend weekend plaats in Utrecht. Tijdens het festival kun je twee dagen genieten van muziek en 50 verschillende speciaalbieren.

 • Beerwulf Pop up store in Londen

  Beerwulf opent pop-up store in Londen

  Beerwulf.com, één van Europa's grootste online bierwinkels heeft tot en met 13 april een Beerwulf pop-up store geopend aan Old Street Underground Station, in Londen Shoreditch. 

 • Maallust Landloper

  Lekkerste bockbier van Nederland 2018

  Afgelopen zaterdag werd bij Brouwerij Maximus het Lekkerste bokbier 2018 gekozen. Landloper van Maallust en Brok in de Keel van Bronckhorster Brewing Company wonnen in de twee verschillende categorieën. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!