Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Funky Falcon | Two Chefs Brewing | Pale Ale

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Funky Falcon

Two Chefs Funky Falcon is een Pale Ale met 5,2% alcohol. Two Chefs Funky Falcon wordt gebrouwen door Two Chefs Brewing in Amsterdam.

two chefs brewing funcky falcon in glas
Funky Falcon doos van 24 flesjes á 0,33 liter
two chefs brewing funky falcon logo

Eigenschappen

De brouwers van Two Chefs Brewing beschrijven de Funky Falcon als een tweetrapsraket. Er is citroengras door de ketel geroerd en dat heeft een duidelijke invloed op de smaak en de aroma's van dit speciaalbier.

Two Chefs Funky Falcon kopen

Aanbiedingen en prijzen van Two Chefs Funky Falcon

Actueel zijn er geen Two Chefs Funky Falcon aanbiedingen . De prijs van een liter Two Chefs Funky Falcon is ongeveer €6,94.

Smaak & Omschrijving

Funky Falcon is een Pale Ale bier van Two Chefs Brewing uit Amsterdam. Van dit bier krijg je aroma's binnen van fruit en dan vooral citrusfruit. Daarbij ruik je de mout goed. Wanneer je het bier verder drinkt krijg je ook kruidige tonen binnen. 

Two Chefs Funky Falcon heeft een fijne schuimkraag en is goud van kleur. Een echt soepel en subtiele Pale Ale! De brouwers van Two Chefs Brewing beschrijven de Funky Falcon als een tweetrapsraket. Er is citroengras door de ketel geroerd en dat heeft een duidelijke invloed op de smaak en de aroma's van dit speciaalbier.

Reviews

Nog geen reviews voor Two Chefs Funky Falcon. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties