Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Waterland Brewery bierpakket met glas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Waterland Brewery bierpakket met glas

Bierpakket met verschillende bieren van Waterland Brewery uit Monnickendam. Naast speciaalbier van deze brouwerij zit er een origineel glas in het pakket.

Het pakket bestaat uit 7 flessen

Waterland Brewery bierpakket met glas
foto van het bier Bierderij Waterland Marker Maagd
Waterland Hoppy Hannah IPA flesje
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  7 flessen

 • Soorten bier

  Bock, Blond, India Pale Ale, Ale, Wit, Tripel

 • Extra's

  Bieropener en viltjes

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Waterland Brewery bierpakket met glas kopen

€ 34,95

Waterland Brewery is een bierbrouwerij uit Monnickendam die tot 2020 onder de naam Bierderij Waterland opereerde. In 2018 opende de brouwerij een eigen brouwerij met proeflokaal geopend en zijn ze inmiddels een gewaardeerde kracht in de Nederlandse biercultuur. 

In dit bierpakket vind je zeven verschillende bieren van deze brouwerij, het originele glas en wat bierviltjes van Bierfamilie. Daarnaast vind je in het pakket proefformulieren, zodat je het bier echt goed kunt gaan proeven. 

Bierpakket Waterland Brewery in het kort

- Waterland speciaalbieren
- 1 bierglas van de brouwerij
- 1 bieropener
- Bierviltjes

Over de merken in dit bierpakket

Waterland Bombabock (Waterland Brewery)
Bombabock is een speelse explosie van herfstsmaken in de mond, maar toch heel toegankelijk. Amberrood, karamel­tonen, licht zoet en een soepele afdronk.

Waterland Broeker Blonde (Waterland Brewery)
Broeker Blonde van Waterland Brewery geeft je in de neus bloemige aroma’s, citrus en lychees. Op de tong verrassend hoppig met een malse ondertoon van gerstemout. 

Waterland Gouden Bocht (Waterland Brewery)
De Smaak van de Gouden Bocht van de Waterland Brewery is weldadig en verguld met haar volle body. Een beetje prikkelend van aard, maar een hartje van goud.

Waterland Hoppy Hannah (Waterland Brewery)
Hoppy Hannah is een zeer frisse en hoppige IPA met fruitige aroma’s. Deze Sunset IPA heeft een licht oranje kleur. Het heeft een een pittig bittere afdronk zoals de brouwers vinden dat hoort bij een India Pale Ale. 

Waterland Kattekwaad (Waterland Brewery)
Kattekwaad heeft een roomwitte en dunne schuimkraag. Allemaal lekkere aroma's van karamel. fruit, specerijen en honing. Het bier is vrij zoet en moutig. Daarbij ook weer kruidig en houtig met een bitte en gistige afdronk die maar kort duurt.

Waterland Marker Maagd (Waterland Brewery)
Marker Maagd van de Waterland Brewery heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.

Waterland Monnicker Moker (Waterland Brewery)
Monnicker Moker van de Waterland Brewery verspreidt meteen nostalgische aroma's van hooi, gras, mout en dan komt er ook nog een geur van sinaasappel schil en gist. De smaak daarbij is dan bitterzoet en ook een beetje licht hoppig, met mout, koriander en cirtus. Dit alles met een robuuste afdronk.

Cookie instellingen