Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria commercial - Radler

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria Radler

Bavaria brengt dood gewaande sterren tot leven in de nieuwe Radler-commercial. In de commercial zijn de inmiddels wat ouder geworden beroemdheden op een onbewoond eiland te zien. Relaxed en ver verwijderd van de hectiek van het gewone leven aan het genieten van de Bavaria Radler. Meer reclames van Bavaria Pilsener

Bavaria header
Bavaria radler
Bavaria logo

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Soms wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Die behoefte hebben we allemaal wel eens en je kunt je voorstellen dat het voor wereldsterren zoals bijvoorbeeld Marilyn Monroe en Elvis helemaal geldt. In onze nieuwe commercial bevinden de sterren zich ver van de bewoonde wereld, op een relaxed eiland en zonder gedoe. Uiteraard wel met de typische knipoog die je van ons gewend bent.

 

Bavaria Radler varianten

Lees ook

De commercial is een aankondiging voor Bavaria Radler, dat vanaf nu ook in die varianten verkrijgbaar is in de supermarkt. De 3 Bavaria Radler varianten zijn:                                         - Bavaria Radler Grapefruit: Bavaria Radler Grapefruit is een mix van Bavaria pils en grapefruit limonade. Het is een licht bier met een klein bittertje als afsluiting.

- Bavaria Radler Lemon: Bavaria Lemon is een lichte en verfrissende radler. Het heeft een lichte zoete smaak, met tonen van citrusfruit. Het hoppige van pils is duidelijk te proeven.

- Bavaria Radler 0,0% - Bavaria 0.0% Radler is een verfrissende mix van 0.0% bier en limonade met een vleugje citroen. Dankzij de smaak van frisse citrusvruchten is 0.0% Radler een heerlijke dorstlesser met een licht zoetzure afdronk.

Radler bier

Radler bier heeft een Duitse oorsprong. De Bavaria Radler heeft een laag alcoholpercentage en de combinatie van bier met citroenwater maakt dit bier geschikt voor mensen die toe zijn aan iets verfrissend, vertelt Swinkels. 

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen