Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria bezoekt Sjefkes Carnaval | bierreclames

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria bezoekt Sjefkes Carnaval

Dit jaar zet Bavaria alle Sjefkes Carnaval in het zonnetje. In deze filmpjes bezoekt Sjefke verschillende helden die carnaval mogelijk en bijzonder maken. Meer reclames van Bavaria

Bavaria bier tijdens carnaval
Bavaria logo
Verschillende Bavaria bieren en radlers

Voor de Bavaria campagne voor carnaval bezoekt Sjefke Vaeren verschillende Sjefkes Carnaval. Deze helden maken van carnaval het mooiste feest van het jaar. 

Sjef Pils

In onderstaande video wordt Sjaak uit Striepersgat bezocht. Hij heeft een hele belangrijke taak, namelijk Bavaria pils uitdelen!

Sjef Toeterdokter

Sjefke bezoekt Bert-Jan uit D’n Haozenpot, hij is de instrumentendokter van Brabant. Hij wordt in het zonnetje gezet voor zijn belangrijke rol tijdens carnaval. 

Lees ook

Sjef Chauffeur

In Oeteldonk bezoekt Sjefke Sjef die er voor zorgt dat de carnavalsoptocht op rolletjes loopt voor een carnavalsvereniging uit Den Bosch. 

Sjef Pekske

Sjefke bezoekt Zandhazendurp en de naaiende vriendinnen die elk jaar zorgen dat iedereen een geweldige 'pekske' aan heeft tijdens carnaval. 

Ken jij ook een echte carnavalsheld? Nomineer hem/haar dan op samensjeffenwecarnaval.nl! Zij worden op 27 februari flink in het zonnetje gezet door Bavaria. 

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen