Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken: The Switch

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

The Switch

De internationale Heineken commercial heet The Switch en deze mini film is hier te zien.   Meer reclames van Heineken Pilsener

Heineken Logo
Heineken Pilsener flesje

Lees ook

Deze commercial van Heineken wordt wereldwijd uitgezonden en heet The Switch. Het is een mooie commercial waarbij het bezoek van een ogenschijnlijke saai bar plots in een stroomversnelling raakt. De saaie oude barman heeft onder de tap een schakelmechanisme waarmee hij het café een compleet andere uistraling krijgt. Vanaar de naam The Switch.

Ralph Rijks, marketingmanager Heineken Nederland: "Er komt veel bij kijken om een perfecte Heineken te tappen: dit noemen wij de Heineken Star Serve. Het tappen en serveren is de laatste stap naar onze consument en als dit perfect gebeurt, is ons product op zijn lekkerst. De schuimkraag staat dan op de schouders van de Heineken-ster op ons Ellipse glas en heeft een mooie bolling aan de bovenkant. Later dit jaar gaan we ook alle tools bieden om thuis een Heineken Star Serve te realiseren. Daarbij zal onze iconische rode Heineken-ster een belangrijke rol vervullen."

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen