Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes
Heineken Pilsener flesje
Heineken 0.0 blik en fles

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 4 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Heineken 0.0 en OneFit slaan handen ineen met 'Dry January-workout'

  Omdat de sportscholen dicht zijn slaan Heineken 0.0 en OneFit de handen ineen, zodat Nederlanders 2021 sportief kunnen beginnen met online sportlessen.

  6 jan 2021 bij Nieuws

 • Heineken verkoopt minder bier en schrapt banen

  Heineken ondervindt nog steeds hinder van de coronacrisis. In het derde kwartaal verkochten zij weer minder bier en zullen ze gaan snijden in personeelskosten.

  30 okt 2020 bij Nieuws

 • Heineken bier voor Nederlandse markt 100% groen gebrouwen

  Heineken heeft opnieuw een duurzame stap gezet. Sinds juli dit jaar wordt al het Heineken bier dat is bestemd voor de Nederlandse markt, volledig gebrouwen met 100% groene energie.

  31 aug 2020 bij Nieuws

 • Meest getapte pils per gemeente 2020

  In verschillende gemeenten zijn verschillende biermerken populair. In een nieuw onderzoek van Datlinq worden de meest getapte bieren én alcoholvrije bieren per gemeente getoond. Welk bier wordt in jouw gemeente het meest getapt?

  27 jul 2020 bij Nieuws

 • Heineken komt vast in het Lidl assortiment

  Lidl heeft een serie Heineken producten opgenomen in het assortiment! De producten zijn op 21 mei ingestroomd in de Nederlandse winkels van de prijsvechter. 

  26 mei 2020 bij Nieuws

 • Heineken 0.0 binnenkort ook in krat met statiegeldfles

  Heineken gaat vanaf begin maart hun alcoholvrije bier Heineken 0.0 verkopen in kratten. Op het moment is het bier alleen in mono-flesjes te koop voor consumenten.

  14 feb 2020 bij Nieuws

 • Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier heeft ook in de Nederlandse voetbalstadions een voet aan de grond inmiddels. We deden onderzoek naar het bieraanbod in de Eredvisie en vonden dat er nog maar een klein aantal clubs geen alcoholvrij bier aan zijn supporters aanbiedt.

  20 dec 2019 bij Nieuws

 • Dry January Pack van Heineken

  Heineken heeft een limited-edition 'Dry January Pack' gelanceerd in de VS. Een pakket waar elke dag een alcoholvrij biertje van Heineken in zit. Kom Dry January dit jaar makkelijk door!

  13 dec 2019 bij Nieuws

 • Heineken en ADE verlengen partnership met 5 jaar

  Heineken Nederland en het Amsterdam Dance Event hebben hun samenwerking met tenminste vijf jaar verlengd tot en met 2023. Desperados blijft net zoals dit jaar ook de komende jaren main partner van het evenement. 

  15 okt 2019 bij Nieuws

 • Heineken & KNVB versterken partnership

  Het unieke partnership van Heineken en de KNVB wordt verlengd en versterkt tot en met in elk geval 2024. De voetbalbond en de brouwer werken al een kwart eeuw op vele terreinen samen.

  8 aug 2019 bij Nieuws

 • Heineken pakt plastic beker berg aan tijdens festivals

  Heineken heeft de ambitie om in Nederland over 10 jaar 100% circulair te zijn met al hun verpakkingsmaterialen. Dit festivalseizoen beginnen zij met het reduceren van de berg plastic afval. 

  18 jul 2019 bij Nieuws

 • Heineken stopt met Biertegoed

  Heineken stopt met de Biertegoed app. Biertegoed was een actie om mensen weer de kroeg in te krijgen. Per krat Heineken verdiende je een 'gratis' Heineken biertje in de kroeg.

  17 jun 2019 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.