Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes
Heineken Tarwebok
Heineken H41 logo

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken Brouwerij in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Pils - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. 

 • Heineken Tarwebok - Bock - 6,5%

  Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Pilsprijzen voor de horeca 2020

  Bierprijzen voor de horeca in 2020

  De grootste brouwerijen in Nederland hebben voor hun biermerken de prijzen bekendgemaakt voor fusten en tankbier in 2020. Bekijk de pilsprijzen voor horeca-ondernemers in 2020. 

  Horeca

  2 jan 2020 bij Nieuws

 • Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier heeft ook in de Nederlandse voetbalstadions een voet aan de grond inmiddels. We deden onderzoek naar het bieraanbod in de Eredvisie en vonden dat er nog maar een klein aantal clubs geen alcoholvrij bier aan zijn supporters aanbiedt.

  Horeca

  20 dec 2019 bij Nieuws

 • Hans Böhm Heineken

  Nieuwe directeur Heineken Nederland: Hans Böhm

  Heineken Nederland heeft de nieuwe algemeen directeur en daarmee de opvolger van Pascal Gilet bekendgemaakt: Hans Böhm. Hans werkte als oprichter en managing director bij Beerwulf.

  Brouwerijen

  18 dec 2019 bij Nieuws

 • Heineken January Dry Pack

  Dry January Pack van Heineken

  Heineken heeft een limited-edition 'Dry January Pack' gelanceerd in de VS. Een pakket waar elke dag een alcoholvrij biertje van Heineken in zit. Kom Dry January dit jaar makkelijk door!

  Brouwerijen

  13 dec 2019 bij Nieuws

 • Heineken sponsor EK 2020

  Heineken is biersponsor van het EK 2020

  Heineken wordt de officiële biersponsor van het Europees Kampioenschap 2020. Door dit contract mag de brouwerij zijn bier in alle stadions verkopen.

  Marketing

  15 nov 2019 bij Nieuws

 • Heineken past winstverwachting aan

  Heineken past winstverwachting aan naar beneden

  Heineken heeft de winstverwachting, die zij begin 2019 gemaakt hebben, aangepast. De verwachte 5 procent groei is door Heineken naar beneden bijgesteld naar zo'n 4 procent.

  Financieel

  25 okt 2019 bij Nieuws

 • Heineken en ADE verlengen samenwerking

  Heineken en ADE verlengen partnership met 5 jaar

  Heineken Nederland en het Amsterdam Dance Event hebben hun samenwerking met tenminste vijf jaar verlengd tot en met 2023. Desperados blijft net zoals dit jaar ook de komende jaren main partner van het evenement. 

  Marketing

  15 okt 2019 bij Nieuws

 • Heineken en Oranje

  Heineken & KNVB versterken partnership

  Het unieke partnership van Heineken en de KNVB wordt verlengd en versterkt tot en met in elk geval 2024. De voetbalbond en de brouwer werken al een kwart eeuw op vele terreinen samen.

  Marketing

  8 aug 2019 bij Nieuws

 • Heineken Cupholder

  Heineken pakt plastic beker berg aan tijdens festivals

  Heineken heeft de ambitie om in Nederland over 10 jaar 100% circulair te zijn met al hun verpakkingsmaterialen. Dit festivalseizoen beginnen zij met het reduceren van de berg plastic afval. 

  Evenementen

  18 jul 2019 bij Nieuws

 • Biertegoed stopt

  Heineken stopt met Biertegoed

  Heineken stopt met de Biertegoed app. Biertegoed was een actie om mensen weer de kroeg in te krijgen. Per krat Heineken verdiende je een 'gratis' Heineken biertje in de kroeg.

  Horeca

  17 jun 2019 bij Nieuws

 • Heineken en duurzaamheid

  Heineken wil binnenvaartschepen klimaatneutraal maken

  Heineken Nederland Supply begint een samenwerkingsverband met als doel om binnen twee tot drie jaar tientallen binnenvaartschepen klimaatneutraal te maken.   

  Brouwerijen

  11 jun 2019 bij Nieuws

 • Heineken now wordt drinkies by heineken

  Heineken Drinkies: bestel bier via een spraakopdracht

  De succesformule ‘Heineken NOW’ wordt ‘Drinkies by Heineken'. Met dit nieuwe platform belooft Heineken binnen één uur ijskoud pils te bezorgen via een spraakopdracht aan Google.

  Bierproducten

  6 jun 2019 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.