Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes leeg
Heineken Pilsener flesje
Praten met Heineken Silver in de hand

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Pils - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

 • Heineken Silver - Pils - 4%

  Heineken Silver is een extra verfrissend bier met een subtiele afdronk. Deze variant van Heineken bevat iets minder alcohol dan het reguliere Heineken pils. Dit bier wordt gelagerd bij een ijskoude temperatuur van -1° Celsius. Het resultaat daarvan is een kristalhelder, verfrissend en gemakkelijk te drinken bier. Heineken Silver heeft een lage bitterheid en een alcoholpercentage van 4%.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Heineken presenteert campagne voor Oranjezomer 2024

  Heineken heeft afgelopen vrijdag, voorafgaand aan de oefeninterland tegen Canada, zijn campagne voor de sportzomer van 2024 gelanceerd. Ook werd bekendgemaakt dat het partnership met de KNVB is verlengd.

  11 jun 2024 bij Nieuws

 • Heineken hijst de zeilen voor SAIL 2025

  Heineken hijst de zeilen voor SAIL 2025. De grootste brouwerij van Nederland is de hoofdsponsor van het evenement in Amsterdam waar meer dan 800 schepen aan deelnemen.

  16 apr 2024 bij Nieuws

 • Bierprijzen voor de horeca in 2024

  Wat is een horecaondernemer in 2024 kwijt voor een liter bier van één van de grotere pilsmerken op de Nederlandse markt? Ook voor 2024 hebben de grote pilsbrouwers de prijzen verhoogd voor hun fusten bier en tankbier. 

  14 dec 2023 bij Nieuws

 • Heineken verlaat Rusland voor 1 euro

  Heineken heeft eindelijk zijn langverwachte vertrek uit Rusland geformaliseerd. De Nederlandse bierbrouwer heeft zijn Russische activiteiten verkocht aan de Arnest Group, een prominente Russische producent van verpakkingsmaterialen, cosmetica en huishoudelijke artikelen. De verkoopprijs van de deal is symbolisch: slechts 1 euro.

  25 aug 2023 bij Nieuws

 • Heineken lanceert 'De Koude Kletser' pratende koelkast

  Heineken bestaat dit jaar 150 jaar en dat wil het biermerk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Exclusief bij AH maakt men kans op een nieuwe Heineken Beer Fridge: 'De Koude Kletser'.

  8 aug 2023 bij Nieuws

 • Heineken is het meest waardevolle biermerk ter wereld

  Heineken heeft Corona van de troon gestoten als meest waardevolle biermerk ter wereld. Het Nederlandse biermerk heeft een waarde van 7,6 miljard US dollar.

  1 aug 2023 bij Nieuws

 • Heineken lanceert campagne: 'The Best Driver'

  Heineken heeft Max Verstappen gestrikt voor de nieuwe campagne: 'The Best Driver'. Met de campagne wil Heineken benadrukken dat je geen alcohol moet drinken, voordat je gaat rijden.

  26 jul 2023 bij Nieuws

 • Heineken viert 150ste verjaardag

  Heineken bestaat dit jaar 150 jaar. Ter ere van deze mijlpaal wordt de merknaam op alle verpakkingen vervangen door bijnamen voor het pils.

  6 jul 2023 bij Nieuws

 • Heineken haalt reclame weg vanwege 'kinderen' op de poster

  Heineken stopt met een reclamecampagne door heel Nederland omdat er kinderen op de posters zouden staan. Maar of dat nou echt zo is? Oordeel zelf!

  2 jun 2023 bij Nieuws

 • Bierprijzen voor de horeca in 2023

  Wat is een horecaondernemer in 2023 kwijt aan een liter bier? Ook dit jaar hebben de grote pilsbrouwers de prijzen verhoogd voor hun fusten bier en kelderbier. 

  4 mei 2023 bij Nieuws

 • Duurder bier leidt tot fikse winst Heineken: 2,8 miljard

  Heineken heeft de jaarcijfers voor 2022 openbaar gemaakt. De brouwer heeft in 2022 meer bier verkocht tegen hogere prijzen. Vergeleken met het laatste jaar voor corona (2019) wist Heineken de omzet met 18% te verhogen.

  15 feb 2023 bij Nieuws

 • Heineken verhoogt bierprijzen opnieuw: +10,7%

  Nederlandse brouwerij Heineken heeft opnieuw de bierprijzen voor horecaondernemers verhoogt. Vanaf 1 januari 2023 zullen zij gemiddeld 10,7 procent meer betalen.

  1 dec 2022 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.

  Cookie instellingen