Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes leeg
Heineken Pilsener flesje
Heineken 0.0 blik en fles

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Pils - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

 • Heineken Silver - Pils - 4%

  Heineken Silver is een extra verfrissend bier met een subtiele afdronk. Deze variant van Heineken bevat iets minder alcohol dan het reguliere Heineken pils. Dit bier wordt gelagerd bij een ijskoude temperatuur van -1° Celsius. Het resultaat daarvan is een kristalhelder, verfrissend en gemakkelijk te drinken bier. Heineken Silver heeft een lage bitterheid en een alcoholpercentage van 4%.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Heineken Silver geïntroduceerd in Nederland

  Heineken Silver is vandaag gelanceerd in Nederland. Het nieuwe pils is een extra verfrissende nieuwe toevoeging aan de Heineken familie.

  7 mrt 2022 bij Nieuws

 • Bierprijzen voor de horeca in 2022

  Wat is een horecaondernemer in 2022 kwijt aan een liter bier? Ook dit jaar hebben de grote pilsbrouwers de prijzen verhoogd voor hun fusten bier en kelderbier.

  23 feb 2022 bij Nieuws

 • Waarom bier nog duurder moet worden

  De jaarcijfers van Heineken zijn bekendgemaakt en deze zijn uitstekend. Toch besluit de grootste Nederlandse brouwer om de prijs voor bier te verhogen. 

  18 feb 2022 bij Nieuws

 • Elektrische mini biertankwagen bevoorraadt Amsterdamse horeca

  Een wereldprimeur in Amsterdam. Om de horeca in de binnenstad van de hoofdstad te bevoorraden heeft Heineken een unieke elektrische mini biertankwagen ontwikkeld.

  27 jan 2022 bij Nieuws

 • Top 10 meest gedronken bieren in 2021

  Dit zijn de tien meest gedronken bieren van 2021 volgens het internationale bierplatform Untappd. Welke bieren zijn in 2021 het vaakst ingecheckt?

  23 dec 2021 bij Nieuws

 • Heineken verhoogt bierprijzen voor horecaondernemers

  Bierbrouwer Heineken heeft een prijsverhoging aangekondigd voor hun bieren in 2022. Een horecaondernemer zal gemiddeld 3,4% meer gaan betalen voor pils van de brouwer.

  29 okt 2021 bij Nieuws

 • Heineken doet overname in India

  Heineken heeft de Indiase brouwerij United Breweries overgenomen. Met de overname wil de Nederlandse brouwer een stevige voet aan de grond krijgen in India.

  30 jul 2021 bij Nieuws

 • Corona blijft meest waardevolle biermerk ondanks Coronacrisis

  Ieder jaar maakt Brand Finance een top 10 van de biermerken die de hoogste merkwaarde hebben. Hiernaast kijken ze ook naar stijging of daling van de merkwaarde.

  2 jun 2021 bij Nieuws

 • Heineken lanceert 'Enjoy the Rivalry' EK campagne

  Heineken viert dat fans weer samen voetbal kunnen gaan kijken met hun rivalen met de ‘Enjoy the Rivalry'-campagne. Het partnership met EURO2020 wordt ermee onder de aandacht gebracht.

  21 mei 2021 bij Nieuws

 • Prijzen van bier voor de horeca in 2021

  Ondanks de coronacrisis die veel horecabedrijven flink heeft geraakt hebben de meeste grote brouwerijen ook in 2021 een prijsverhoging doorgevoerd voor hun bier.

  3 mei 2021 bij Nieuws

 • Een zomer lang juichen in het Holland Heineken Hemd

  Met een oranjezomer voor de deur heeft Heineken een Oranjehemd ontwikkeld. Bij aanschaf van een Heineken 9-pack pils of 0.0 in blik ontvang je dit Oranjehemd.

  26 apr 2021 bij Nieuws

 • Skileraar Rudi: Héééyy biertje op het terras?!

  Skileraar Rudi, die faam maakte in een oude Heineken reclame, is terug van weggeweest. Hij is het boegbeeld van de Heineken campagne #heteerstebiertje.

  21 apr 2021 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.