Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes
Heineken Pilsener flesje
Heineken 0.0 blik en fles

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Pils - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

 • Heineken Tarwebok - Bock - 6,5%

  Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Charlene de Carvalho Heineken ontvangt het boek it could only be heineken

  'It could only be Heineken' boek gelanceerd

  Het nieuwe boek 'It could only be Heineken' toont de rijke historie van de grootste Nederlandse brouwer in 100 voorwerpen en verhalen. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Charlene de Carvalho-Heineken.

  Bierproducten

  1 okt 2020 bij Nieuws

 • Heineken flesje voor de Peruviaanse vlag

  Heineken betreedt Peruviaanse biermarkt

  Heineken heeft aangekondigd dat het de Peruviaanse biermarkt gaat betreden met de overname van het lokale biermerk Tres Cruces. Heineken streeft ernaar om een divers portfolio neer te zetten met lokale bieren aangevuld met toonaangevende internationale merken. 

  Marketing

  16 sep 2020 bij Nieuws

 • Heineken flesjes op de loopband in de brouwerij

  Heineken bier voor Nederlandse markt 100% groen gebrouwen

  Heineken heeft opnieuw een duurzame stap gezet. Sinds juli dit jaar wordt al het Heineken bier dat is bestemd voor de Nederlandse markt, volledig gebrouwen met 100% groene energie.

  Biermerken

  31 aug 2020 bij Nieuws

 • Biertap // Pixabay

  Meest getapte pils per gemeente 2020

  In verschillende gemeenten zijn verschillende biermerken populair. In een nieuw onderzoek van Datlinq worden de meest getapte bieren én alcoholvrije bieren per gemeente getoond. Welk bier wordt in jouw gemeente het meest getapt?

  Biermerken

  27 jul 2020 bij Nieuws

 • Proost // Heineken // Lidl

  Heineken komt vast in het Lidl assortiment

  Lidl heeft een serie Heineken producten opgenomen in het assortiment! De producten zijn op 21 mei ingestroomd in de Nederlandse winkels van de prijsvechter. 

  Biermerken

  26 mei 2020 bij Nieuws

 • heineken flesjes op strand // Pixabay

  Heineken wil overname doen in Peru

  Bierbrouwer Heineken staat naar verluidt op het punt om een overname te doen in Peru. Heineken zou geïnteresseerd zijn om de Tres Cruces bierdivisie over te nemen.

  Bierinstanties

  20 mei 2020 bij Nieuws

 • Heineken pubquiz

  Heineken steunt Help de Horeca met e-Pub Quiz

  Op 24 april wordt de eerste Heineken e-Pub Quiz georganiseerd om het Help de Horeca platform te ondersteunen. Deelnemers maken kans op een waardebon van hun favoriete horecazaak!

  Acties

  23 apr 2020 bij Nieuws

 • ik doe mee, jij ook? #helpdehoreca

  Help de Horeca groot succes! Het eerste miljoen is binnen voor horecazaken

  Sinds de start van Help de Horeca zijn inmiddels ruim 21.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland.

  Acties

  9 apr 2020 bij Nieuws

 • Heineken

  Heineken helpt horeca met huurmaatregelen

  Heineken Nederland is in actie gekomen voor al hun klanten. Nog voor het moment dat alle preventieve maatregelen in de samenleving van kracht waren had Heineken al tegemoetkomingen. 

  Acties

  6 apr 2020 bij Nieuws

 • Heineken 0.0 feestje

  Heineken 0.0 binnenkort ook in krat met statiegeldfles

  Heineken gaat vanaf begin maart hun alcoholvrije bier Heineken 0.0 verkopen in kratten. Op het moment is het bier alleen in mono-flesjes te koop voor consumenten.

  Biermerken

  14 feb 2020 bij Nieuws

 • Heineken bierflesjes

  Heineken jaarcijfers 2019: meer bier verkocht

  Heineken heeft in 2019 meer bier weten te verkopen vergeleken met het jaar daarvoor. De Nederlandse brouwer zag onder andere de alcoholvrije tak flink groeien.

  Financieel

  12 feb 2020 bij Nieuws

 • Pilsprijzen voor de horeca 2020

  Bierprijzen voor de horeca in 2020

  De grootste brouwerijen in Nederland hebben voor hun biermerken de prijzen bekendgemaakt voor fusten en tankbier in 2020. Bekijk de pilsprijzen voor horeca-ondernemers in 2020. 

  Bierprijzen

  2 jan 2020 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.