Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken | Alle bieren van de Amsterdamse brouwer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... Heineken is wereldwijd bekend geworden dankzij hun pils, maar er vallen nog meer bieren onder de merknaam Heineken.

Heineken flesjes leeg
Heineken Pilsener flesje
Heineken 0.0 blik en fles

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 5 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Pils - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

 • Heineken Silver - Pils - 4%

  Heineken Silver is een extra verfrissend bier met een subtiele afdronk. Deze variant van Heineken bevat iets minder alcohol dan het reguliere Heineken pils. Dit bier wordt gelagerd bij een ijskoude temperatuur van -1° Celsius. Het resultaat daarvan is een kristalhelder, verfrissend en gemakkelijk te drinken bier. Heineken Silver heeft een lage bitterheid en een alcoholpercentage van 4%.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Heineken

 • Duurder bier leidt tot fikse winst Heineken: 2,8 miljard

  Heineken heeft de jaarcijfers voor 2022 openbaar gemaakt. De brouwer heeft in 2022 meer bier verkocht tegen hogere prijzen. Vergeleken met het laatste jaar voor corona (2019) wist Heineken de omzet met 18% te verhogen.

  15 feb 2023 bij Nieuws

 • Heineken verhoogt bierprijzen opnieuw: +10,7%

  Nederlandse brouwerij Heineken heeft opnieuw de bierprijzen voor horecaondernemers verhoogt. Vanaf 1 januari 2023 zullen zij gemiddeld 10,7 procent meer betalen.

  1 dec 2022 bij Nieuws

 • Bier in de Eredivisie: seizoen 22/23

  Bier in de Eredivisie in het seizoen 2022 / 2023. Welke bieren worden in de stadions geschonken en wat kost een biertje tegenwoordig op de tribune bij een professionele voetbalwedstrijd?

  14 nov 2022 bij Nieuws

 • Heineken introduceert een bieropener die je werkdag afsluit

  Heineken heeft een bijzonder opener op de markt gebracht. Met bieropener 'The Closer' wordt het gemakkelijker om je werkdag af te sluiten.

  6 okt 2022 bij Nieuws

 • Waarde internationale biermerken stijgt na corona

  De waarde van biermerken is het afgelopen jaar gestegen, omdat wereldwijd de coronarestricties worden afgebouwd. De top 3 van meest waardevolle bieren is hetzelfde als in 2021 en er zit ook een Nederlands biermerk bij. 

  2 aug 2022 bij Nieuws

 • Heineken waarschuwt voor stukjes glas in bierflesjes

  Heineken waarschuwt dat er glasschilfers kunnen zitten in de bierflesjes die zijn geproduceerd in april. Het gaat hier specifiek om de kleine flesjes van 25 cl met schroefdop waar geen statiegeld op zit.

  5 jul 2022 bij Nieuws

 • Heineken Silver geïntroduceerd in Nederland

  Heineken Silver is vandaag gelanceerd in Nederland. Het nieuwe pils is een extra verfrissende nieuwe toevoeging aan de Heineken familie.

  7 mrt 2022 bij Nieuws

 • Bierprijzen voor de horeca in 2022

  Wat is een horecaondernemer in 2022 kwijt aan een liter bier? Ook dit jaar hebben de grote pilsbrouwers de prijzen verhoogd voor hun fusten bier en kelderbier.

  23 feb 2022 bij Nieuws

 • Waarom bier nog duurder moet worden

  De jaarcijfers van Heineken zijn bekendgemaakt en deze zijn uitstekend. Toch besluit de grootste Nederlandse brouwer om de prijs voor bier te verhogen. 

  18 feb 2022 bij Nieuws

 • Elektrische mini biertankwagen bevoorraadt Amsterdamse horeca

  Een wereldprimeur in Amsterdam. Om de horeca in de binnenstad van de hoofdstad te bevoorraden heeft Heineken een unieke elektrische mini biertankwagen ontwikkeld.

  27 jan 2022 bij Nieuws

 • Top 10 meest gedronken bieren in 2021

  Dit zijn de tien meest gedronken bieren van 2021 volgens het internationale bierplatform Untappd. Welke bieren zijn in 2021 het vaakst ingecheckt?

  23 dec 2021 bij Nieuws

 • Heineken verhoogt bierprijzen voor horecaondernemers

  Bierbrouwer Heineken heeft een prijsverhoging aangekondigd voor hun bieren in 2022. Een horecaondernemer zal gemiddeld 3,4% meer gaan betalen voor pils van de brouwer.

  29 okt 2021 bij Nieuws

 • Zie alle Heineken nieuwsberichten.

  Producten van Heineken

  Zie alle Heineken producten.