Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken bier | Amsterdams pils sinds 1873

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Heineken Logo
Heineken H41 logo
Heineken Extra vers pilsener

Achtergrond Informatie

Heineken bieren worden gebrouwen door Heineken Brouwerij in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 6 biermerken van Heineken bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Waar je ook gaat of staat in de wereld. Het groene flesje, de rode ster, de lachende 'e'... het is alsof je door een oude vriend wordt begroet. Koud, fris, hoogwaardig Heineken. Sinds 1873 dichtbij en ver geschonken.

Alle Heineken merken

 • Heineken 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Na ruim twee jaar brouwen en proeven zijn de meesterbrouwers tot de meest optimale smaak gekomen voor deze alcoholvrije variant. Heineken 0.0 is verfrissend met de karakteristieke fruitige tonen van de Heineken A-gist en een zacht moutige body. 

 • Heineken Extra vers pilsener - Pils - 5%

  Niets is zo heerlijk als net gebrouwen bier. Met Heineken Extra vers proef je de echte unieke Heineken smaak. Dit bier is heerlijk verfrissend.

 • Heineken H41 - Lager - 5,3%

  Waar het gewone Heineken een fruitige smaak kent met een lichte bananensmaak, is 'H41' kruidig. Je proeft een beetje kruidnagel, het lijkt op een blond abdijbier dat richting ale-smaak gaat. Bierkenners weten dat dit eigenlijk niet kan: een lager-bier dat naar ale smaakt.

 • Heineken Oud Bruin - Oud bruin bier - 2,5%

  Heineken Oud Bruin heeft een zoete smaak met een achtergrond van karamel.

 • Heineken Pilsener - Pils - 5%

  Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. 

 • Heineken Tarwebok - Bock - 6,5%

  Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Bieren per gemeente

  Welk bier is het populairst in jouw gemeente?

  Er is opnieuw onderzoek gedaan naar het meest getapte bier per gemeente. In de meeste Nederlandse gemeentes wordt in het merendeel van de gevallen Heineken getapt, maar daar zijn zeker uitzonderingen op. 

  Horeca

  17 sep 2019 bij Nieuws

 • Heineken kratten vormen 'Biertje?' voor het Rijksmuseum

  Krat is de ster in nieuwe Heineken campagne

  In de nieuwe Heineken® campagne, die vandaag live gaat, staat de Nederlandse vindingrijkheid, pragmatisme en een gezonde dosis zelfspot centraal. En waar komt dat beter tot uiting dan in de ‘ster’ van de nieuwe campagne: het Heineken krat.

  Marketing

  9 sep 2019 bij Nieuws

 • Biercocktails door Mercure

  Mercure lanceert biercocktails samen met lokale brouwerijen

  Mercure lanceert diverse biercocktails in samenwerking met lokale brouwerijen. De biercocktail is een trend in bierland en het is voor de gasten een originele manier om het lokale aspect van de hotels te ontdekken. 

  Horeca

  2 sep 2019 bij Nieuws

 • Heineken en Oranje

  Heineken & KNVB versterken partnership

  Het unieke partnership van Heineken en de KNVB wordt verlengd en versterkt tot en met in elk geval 2024. De voetbalbond en de brouwer werken al een kwart eeuw op vele terreinen samen.

  Marketing

  8 aug 2019 bij Nieuws

 • Heineken Cupholder

  Heineken pakt plastic beker berg aan tijdens festivals

  Heineken heeft de ambitie om in Nederland over 10 jaar 100% circulair te zijn met al hun verpakkingsmaterialen. Dit festivalseizoen beginnen zij met het reduceren van de berg plastic afval. 

  Evenementen

  18 jul 2019 bij Nieuws

 • Meest Waardevolle biermerken wereldwijd

  Heineken in Top-3 meest waardevolle biermerken

  Heineken staat dit jaar in de wereldwijde Top-3 van meest waardevolle biermerken. Budweiser stootte dit jaar Bud Light van de troon en is het sterkste biermerk wereldwijd. 

  Financieel

  1 jul 2019 bij Nieuws

 • Heineken F1 Waterfles bij een eightpack

  Heineken F1 Waterfles

  Heineken is een van de grotere sponsoren van de Formule 1 en zij geven nu een coole gadget weg bij een eightpack Heineken Pilsener, een Formule 1 bidon. Deze Heineken F1 waterfles is tijdelijk te koop.

  Marketing

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • Biertegoed stopt

  Heineken stopt met Biertegoed

  Heineken stopt met de Biertegoed app. Biertegoed was een actie om mensen weer de kroeg in te krijgen. Per krat Heineken verdiende je een 'gratis' Heineken biertje in de kroeg.

  Horeca

  17 jun 2019 bij Nieuws

 • Heineken en duurzaamheid

  Heineken wil binnenvaartschepen klimaatneutraal maken

  Heineken Nederland Supply begint een samenwerkingsverband met als doel om binnen twee tot drie jaar tientallen binnenvaartschepen klimaatneutraal te maken.   

  Brouwerijen

  11 jun 2019 bij Nieuws

 • Heineken now wordt drinkies by heineken

  Heineken Drinkies: bestel bier via een spraakopdracht

  De succesformule ‘Heineken NOW’ wordt ‘Drinkies by Heineken'. Met dit nieuwe platform belooft Heineken binnen één uur ijskoud pils te bezorgen via een spraakopdracht aan Google.

  Bierproducten

  6 jun 2019 bij Nieuws

 • Heineken verhoogt bierproductie met nieuwe 3D printers

  Heineken verhoogt efficiëntie met nieuwe 3D-printers

  Heineken is bezig met het vervangen van kapotte onderdelen door nieuwe 3D-printers. Hiermee willen zij de productie verhogen en de kosten te verlagen.

  Brouwerijen

  24 mei 2019 bij Nieuws

 • RTL Gemaakt in Nederland kijkt in de wereld van Heineken

  RTL Gemaakt in Nederland kijkt in de wereld van Heineken

  In de nieuwe tv serie van RTL, Gemaakt in Nederland, gaan twee presentatoren een kijkje nemen in de wereld van bier. Dit doen ze door brouwerij Heineken te bezoeken.

  Brouwerijen

  13 mei 2019 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  84 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Daniel (gast) op 23-05-2019 om 12:30:35

  Hoe weet jij hoe pis smaakt Jo? En bier bestaat voor 95% uit water. Heineken is een lekker fris- helder biertje! Het heeft ook gewoon een lekker smaakje. Een tip: bewaar de groene flesjes koel en donker. Want dan behouden ze hun smaak en kan het bier lang(er) mee. Uiteraard is dit niet zo nodig bij de blikjes.

  Heineken is commercieel, maar who cares? Wereldwijd is Heineken de Nederlandse trots op het gebied van consumptie.

  Jo (gast) op 22-05-2019 om 14:59:00

  Belachelijk. Smaakt naar pis en water. Erg commercieel naar mijn mening. Snap ook niet dat Heineken gebruik maakt van Hopextract??

  Dennis (gast) op 17-05-2019 om 17:15:07

  heineken is zo lekker, er gaat geen dag voorbij dat er niet een paar van die groene flesjes opgedronken zijn door mij.
  we mogen van geluk spreken dat we in het land van heineken leven waarin heineken kratjes bijna wekelijks in de aanbieding zijn.

  Daar is menig amerikaan stikjaloers op!. Wij moeten ons als nederlanders bevoorrecht door voelen en geen b-merk troep meer drinken dat hooguit 1 tot 2 euro per krat goedkoper is zoals kordaat bier en dan overstag gaan!.
  Let op supermarktaanbiedingen mensen en gun uzelf het beste, maar tegelijkertijd wel tegen een discountprijs!. Heineken is bijna elke week wel ergens in de aanbieding! 9,99e/10,99e per krat is geen uitzondering en is een koopje voor zon geweldig smakend kwaliteitsbier!.

  Mark (gast) op 10-04-2019 om 18:53:53

  Goede avond,

  Kunt u de etiketten op de heineken flesjes ook personaliseren?

  Erik (gast) op 24-03-2019 om 00:06:43

  Ik had nog liever koeienpis gedronken dan dit "bier". Het de kwaliteit bier geven is al moeilijk. Ja het heeft alcohol en daar houdt het bij op. De smaak is gewoon om van te kotsen.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties