Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier Blog | Blogs over speciaalbier, brouwerijen en meer!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier blog

Biernet heeft haar eigen weblog: de Bier Blog. Wij willen een podium bieden aan bierliefhebbers om hun passie voor bier te delen met al onze bezoekers. Dat zijn er rond de 900.000 per maand! Schrijf over jouw ervaringen met speciaalbier, bijzondere brouwerijen of over een bezoek aan een stad waar bier de hoofdrol speelde. 

Heb je een passie voor bier? Word bierblogger op de grootste biersite van Nederland.

Sorteer & filter

Filters

Filter

Schrijven over bier

De wondere wereld van het bier wordt met het jaar interessanter. Waar in Nederland jarenlang pils de boventoon voerde en het aantal Nederlandse brouwerijen op een historisch dieptepunt zat, is de Nederlandse biercultuur sinds een aantal jaren enorm opgeleefd. De bierrevolutie in Nederland heeft voor een enorme groei aan biermerken en brouwerijen van Nederlandse bodem gezorgd.

Er is dus genoeg te schrijven over bier uit Nederland. Maar het bierblog op Biernet.nl biedt ruimte voor allerlei ervaringen met biermerken, brouwerijen, brouwen of biergerelateerde voorwerpen van over de hele wereld. Heb jij talent voor taal en houd je van bier? Schroom dan niet om eens een blog aan ons voor te leggen, wellicht worden jouw bierverhalen straks op de grootste biersite van Nederland gepubliceerd!

Cookie instellingen