Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Word Bierblogger - Is bier jouw passie? Blog op Biernet.nl!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Word Bierblogger!

31 januari 2014 door Redactie Biernet

Biernet.nl is op zoek naar enthousiaste bierliefhebbers die onze vaste redactie zo nu en dan willen ondersteunen met een bijdrage over bier. Denk aan smaaktesten, een recensie over een bezocht evenement of een blog over de wondere wereld van bier.

Word ook een Bierblogger!

Groeiende biercultuur

Onze Nederlandse biercultuur wordt steeds groter en gevarieerder. En hoewel in Nederland pils de koploper is, genieten steeds meer mensen van speciaalbieren. Kleine brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond en je kunt als bierliefhebber bijna elk weekend van het jaar je hart ophalen op een bierfestival of ander evenement, verspreid over heel Nederland.

Biernet is op zoek naar bierliefhebbers die net als wij enthousiast zijn over bier en deze liefde voor bier met onze bezoekers willen delen.

Lees ook

Word ook een bierblogger!

Heb je een heerlijk (nieuw) biertje geproefd of ben je op een fantastisch bierevenement geweest? En vind je het leuk om zo nu en dan iets te schrijven? Dit is je kans! Als blogger voor Biernet deel je passie voor bier met een groot publiek. Met maandelijks rond de 400.000 bezoekers is Biernet de grootste biersite van Nederland. Met recht een groot publiek dus.

Als aanvulling op onze vaste redactie zijn we op zoek naar bierliefhebbers die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan Biernet door te bloggen over alles wat met bier te maken heeft.

Denk je dat we op zoek zijn naar jou? Stuur ons dan even een bericht!

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl