Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

10 leukste iPhone Apps voor bierliefhebbers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

10 leukste iPhone Apps voor bierliefhebbers

16 juli 2016 door Biernet Redactie

Hou jij er ook van om in het weekend een biertje te gaan drinken in je favoriete café of ben je juist opzoek naar nieuwe mogelijkheden en variaties? Wij hebben de 10 populairste Apps voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze snel en bestel vandaag nog met behulp van je tegoedkaartje in iTunes jouw favoriet! 

Bierapps

1.) Biernet
Biernet App https://itunes.apple.com/nl/app/id424884619?mt=8

Wil je altijd en overal op de hoogte zijn van de aanbiedingen van bier. Met de Biernet app bekijk je snel welke supermarkten, slijterijen en groothandels er bij jou in de buurt liggen en welke aanbiedingen van bier ze op dit moment hebben. Betaal dus nooit teveel voor je biertje onderweg maar hou het Biernet in de gaten!

2.) De Bier App

De Bier App https://itunes.apple.com/nl/app/id721831598?mt=8 


Ben jij een echte liefhebber van speciaal biertjes en wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe smaken? Met de bier App blijf je op de hoogte van alle nieuwe varianten die je in de cafés kunt krijgen. Hierbij staan alle informatie gegeven over de cafés zodat je precies weet wanneer je in de café terecht kunt voor jou speciaal biertje!

3.) Untappd
Untappd https://itunes.apple.com/nl/app/id449141888?mt=8

Untappd is de social media pagina voor de bier liefhebbers. Naast dat je via de locatie vinder het dichtstbijzijnde café of bar kunt vinden waar je een lekker biertje kunt gaan drinken, kun je ook zien waar je vrienden op dat moment zich zitten. Wanneer je eindelijk aan het genieten bent van je biertje kun je er een mooi momentje van maken en doorsturen naar je vrienden. Zo geniet je toch een beetje samen wanneer je niet bij elkaar kunt zijn!

4.) BrewBarrel

  1. BrewBarrel App

https://itunes.apple.com/nl/app/id689774409?mt=8
Wil jij  met zo weinig mogelijk informatie zelf biertjes gaan vergelijken? Dan is deze App helemaal geschikt, na het maken van een account kun je hierin je eigen notities plaatsen. Zo kun je noties noteren als de naam, de brouwer, het alcoholpercentage en een afbeelding. Natuurlijk geef je er even een beoordeling aan zodat je achteraf kunt terug zien welke biertjes het meest geschikt voor jou waren. Zo maak je je eigen online database voor bier.

Lees ook

5.) Beer Buddy

Beer Buddy app https://itunes.apple.com/nl/app/id452552907?mt=8
Vind je het leuk om je eigen beoordeling te geven zonder gehele gegevens te gaan analyseren? Maar ben je wel benieuwd naar de afkomst en geschiedenis van het merk? In deze app waar een database instaat van 300.000 verschillende bieren, kun je eigen beoordelingen geven en daarnaast ook nog veel te weten te komen over de herkomst van jou speciaal biertje.

6.) Bavaria Bierkoer
Bavaria Bierkoerier https://itunes.apple.com/nl/app/id454718852?mt=8

Ben je woonachtend in Groningen of Tilburg en hou je onzettend van bier.. Maar heb je nooit zin om naar de winkel te gaan? Of zit je net met vrienden op de bank wanneer je erachter komt dat je geen bier meer in huis hebt? Dan heeft deze app de oplossing! Met deze app bestel je eenvoudig je kratten bier aan huis, de bavaria korier komt  binnen twee uurtjes tijd je gekoelde kratjes bier thuis bezorgen. En wat het allemaal nog mooier maakt is dat je er niet extra voor hoeft te betalen! Je betaald gewoon tegen het reguliere supermarkttarief, Lekker makkelijk dus !

7.) Rate Beer
RateBeer app https://itunes.apple.com/nl/app/id590399529?mt=8

Vind je het moeilijk om het juiste biertje voor je te vinden? Met deze app kun je kijken naar de meningen van andere, voorlichting krijgen over alle soorten bier en de beste en meeste informatie zoeken die er te vinden valt over bier. Voordat je je biertje hebt gevonden,  Let er wel goed op dat ze in verschillende landen nogal vele smaakverschillen kennen!!

8.) Pairwise
https://itunes.apple.com/nl/app/id912133826?mt=8

Pairwise app Het wordt steeds populairder dat er bij elk soort gerecht dat je besteld een ander soort speciaalbiertje erbij geserveerd krijgt. Waar vroeger dit alleen gebruikelijk was voor wijn wordt het nu steeds vaker geserveerd met bier! De echte bierliefhebbers vinden dit natuurlijk niet erg en hebben dit het liefst thuis ook. Maak je eten thuis ook speciaal en zoek in de PairWise App op welk biertje past bij het gerecht van vanavond zodat je ook thuis optimaal kan genieten van zowel een biertje als het eten!

9.) Belgian Beeremojis
https://itunes.apple.com/nl/app/id1110353578?mt=8

Bier emojis Je bent met je vrienden op stap en je vriendin vraagt of het leuk is en je stuurt een leuke selfie met de groep met daarbij natuurlijk een pul bier want, ja dat is de enigste emoticon die op dit moment nog in de lijst staat bij ons. Maar vergeet de pull bier want hier komt de Belgische Beeremoijs met een variatie van 62 bieren waaruit je kunt kiezen. Nu hoef je dus niet meer te zitten met het stereotype bierglas bij het maken van een toast! Laat je vriendin meegenieten van de smaken die er allemaal voorbij komen.

10.) iBeer
https://itunes.apple.com/nl/app/id475905823?mt=8

iBeer logo Iedereen kent hem natuurlijk wel en hij staat dan wel onderaan in deze top 10 maar hij is en blijft de klassieker onder de bier Apps. Hij is al meer dan 90 miljoen keer gedownload en blijft daardoor erg populair om met je vrienden wat humor uit te halen. Contact houden met je vrienden of met onbekende om samen een drankje te nuttigen en samen een afbeelding kunnen delen! Kantelen om een biertje te kunnen nuttigen, schudden om een mooie schuimkraag erop te krijgen en biertjes delen met andere iPhone’s.

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen