Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dare to Drink Different bierpakketten | Gave cadeauverpakking

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gave Dare to Drink Different bierpakketten in cadeauverpakking

20 april 2022 door Redactie Biernet.nl

Bierpakketten zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een gaaf bierpakket, dan is een goed beginpunt het proberen van samengestelde bierpakketten. 

bierpakketten van daretodrinkdifferent
Bierpakketten van Dare to Drink Different
dare to drink different logo

Bierpakketten van bierexpert Rick

Op zoek naar een gaaf bierpakket? Er valt zoveel te genieten op biergebied tegenwoordig! Of het nou alcoholvrij, in Nederland of daarbuiten gebrouwen is, verpakt in fles of blik – de keuze is reuze. En wat is nou leuker dan op ontdekkingsreis gaan en onbekende pareltjes ontdekken? Niets! Maar: waar begin je dan?

Een goed beginpunt is het proberen van speciaal samengestelde bierpakketten. Hierin brengt bierexpert Rick Kempen zijn selectie van bieren samen die volgens hem de moeite van het proberen waard zijn. Deze pakketten worden bijvoorbeeld samengesteld op basis van bierstijl of brouwerij. Andere interessante opties om je verder te verdiepen in de wondere wereld van het bier zijn de Dare to Drink Different pakketten voor de culinaire bierdrinker. In deze bierpakketten staat foodpairing centraal.

Voor elk wat wils dus, laat je verrassen door de gave bierpakketten van Dare to Drink Different óf stel je eigen pakket met bier samen. In dit blog nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden die Dare to Drink Different biedt met hun pakketten vol speciaalbier. 

biertjes van dare to drink different webshop

Samengestelde bierpakketten

Bierpakketten vind je in alle soorten en maten. Soms zijn het bierpakketten met een selectie uit het assortiment van een brouwerij. Daarnaast zijn er bierpakketten samengesteld waarin verschillende bieren uit dezelfde bierstijl zijn samengebracht, zoals het IPA bierpakket of het Porter/Stout bierpakket. Zo kun je de verschillen en overeenkomsten tussen witbieren, tripels of India Pale Ales zelf ervaren.

Weer andere bierpakketten dagen je uit eens bieren uit verschillende bierstijlen te proberen. Hiermee ontdek je steeds beter waar jouw smaakvoorkeur ligt. Je kunt zelf kiezen of je een pakket met 6 (elk 1 stuk), 12 (elk 2 stuks) of 24 (elk 4 stuks) bieren selecteert.

Cadeauverpakking

Dare to Drink Different cadeaupakketten met bier Het verrassingselement van een goed bierpakket is misschien wel het leukste. Of je het cadeau geeft of krijgt: fijn als er iets herkenbaars én iets verrassends in zit.

Alle Dare to Drink Different bierpakketten worden geleverd in een kant-en-klare cadeauverpakking met een leuke opdruk, proeftips en een leuke verrassing. Ook kant-en-klare cadeaupakketten of flesgeschenken behoren tot de opties. Je vindt bier van grote én kleine brouwers, bekende én onbekende merken.

Thema bierpakketten & foodpairing

Een laatste reden om eens een bierpakket te bestellen is dat er soms een interessant thema aan verbonden is. Bieren die goed passen bij een BBQ middag, een goed gevulde kaasplank of zelfs een heus bierdiner? Je vindt er een passend bierpakket voor! Rick heeft namelijk de beste passende bieren voor de borrelhapjes of jouw diner geselecteerd. Bekijk de foodpairing bierpakketten in het assortiment van Dare to Drink Different.

Zelf je bierpakket samenstellen

Ben jij een speurneus en wil jij zelf de lekkerste bieren uitzoeken voor een bierpakket? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan zelf je bieren uit op onze webshop en voeg ze toe aan je winkelmand. Al je bieren zullen in de kenmerkende Dare to Drink Different verpakking worden ingepakt, zodat je een volwaardig eigen bierpakketje ontvangt of kunt versturen.

Do You Dare? Bieren en bierpakketten van Dare to Drink Different

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen