Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Overzicht met biercadeaupakketten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Overzicht met biercadeaupakketten

18 december 2015 door Redactie Biernet

Een bierpakket, een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Veel online webshops hebben speciaal voor kerst extra bierpakketten te koop staan. Maar waar kan je het beste je bierpakket kopen?

Biercadeaupakket kerst

Met kerst voor de deur moeten er volop cadeaus worden gekocht. Het zijn leuke dagen maar ook dagen gevuld met stress. Met een biercadeaupakket heb je altijd een goed kerstcadeau in huis.

Tijdens de feestdagen staan er extra veel bierpakketten klaar in de online webshops. Nu is het alleen nog de vraag waar je het bierpakket gaat kopen, en waar je het meest geschikte bierpakket kan vinden. Is het leuker om een kistje met bier te geven, of toch een mandje. Liever een bierpakket met sterke bieren, of alcoholvrije bieren.

Hieronder staat een overzicht van bierpakketten van verschillende webshops.

Mandjemokum.nl

BiercadeaupakketMandje Mokum heeft verschillende biercadeaupakketten. De cadeaupakketten worden allemaal geleverd in een rieten mandje. Het aantal bieren per mandje is verschillend. Mandjemokum beschikt over mandjes met maar één bier, aangevuld met Amsterdamse producten, en over mandjes met vijf verschillende bieren. 
Alle bieren komen uit Amsterdam. De bieren komen vooral van kleine Amsterdamse brouwerijen die wel groot genoeg zijn om met constante kwaliteit te brouwen.

Er wordt bij elk cadeaumandje achtergrondinformatie toegevoegd. Deze achtergrondinformatie gaat o.a. over de ontstaansgeschiedenis van het bier of het product. 

De prijzen van de biercadeaupakketten variëren van €19.99 tot €59.99.
Het is op de website ook mogelijk om zelf een cadeaumand samen te stellen. 

Neem zelf een kijkje in de webshop 

Beoordeling Mandjemokum,
Aanbod: 4/5
Verpakking: 3/5

Prijs- kwaliteit: 2/5
Toegankelijkheid website: 2/5

Totaal: Beoordeling
 

Biernavigatie.nl

BiercadeaupakketBiernavigatie levert alle biercadeaupakketten in een grote doos. Sommige bierpakketten bestaan uitsluitend uit flesjes van 33 cl, andere pakketten bestaan uitsluitend uit flessen van 75 cl. Biernavigatie beschikt ook over bierpakketten met flesjes van verschillende maten. 

Elk biercadeaupakket heeft een eigen stijl. Zo is er een pakket met Dutch IPA bieren, maar er is ook een pakket met alleen maar Nederlandse Bokbieren.
De meeste bierpakketten bestaan uit alleen maar Nederlandse bieren. 

De prijzen van de biercadeaupakketten variëren van €13.95 t/m €74.95.

Neem zelf een kijkje in de webshop

Beoordeling Biernavigatie,
Aanbod: 3/5
Verpakking: 2/5
Prijs- Kwaliteit: 2/5
Toegankelijkheid website: 2/5

Totaal: Beoordeling

Bierlab.nl

BiercadeaupakketBierlab beschikt over een groot assortiment biercadeaupakketten. Alle bierpakketten hebben een eigen thema. Deze thema's zijn gesorteerd op brouwerij, land, type en overige. Onder overige vallen de biercadeaupakketten die speciaal gemaakt zijn van kerstbieren, nieuwe bieren, winterbieren en zomerbieren etc. 

Het is onbekend hoe de verpakking van de bieren eruit ziet.
Er worden voor de pakketten voornamelijk flesjes bier gebruikt van 33 cl. 

De prijzen van de biercadeaupaketten variëren van €12.95 t/m €39.30.

Neem zelf een kijkje in de webshop

Beoordeling Bierlab,
Aanbod: 4/5
Verpakking: 1/5
Prijs- Kwaliteit: 5/5
Toegankelijkheid website: 3/5

Totaal: Beoordeling

Yoursuprise.nl

BiercadeaupakketDe webshop van yoursuprise.nl heeft verschillende biercadeaupakketten. Elk bierpakket beschikt over vijf bieren, deze bieren zijn afgestemd op een thema. De flesjes die in de cadeauverpakking zitten verschillen van 25 cl t/m 33 cl.

De bierpakketten zitten in een design doos. Deze doos kan je personaliseren door zelf een etiket uit te kiezen. Naast het etiket kan je een foto plaatsen die jij wilt. Dit kan een foto zijn van jezelf of iets anders. 

De prijzen van de biercadeaupaketten variëren van €19.95 t/m €25.95.

Neem zelf een kijkje in de webshop

Lees ook

Beoordeling Yoursuprise,
Aanbod: 2/5
Verpakking: 5/5
Prijs- Kwaliteit: 2/5
Toegankelijkheid website: 4/5

Totaal: Beoordeling

Drankgigant.nl

BiercadeaupakketDrankgigant.nl beschikt vooral over biercadeaupakketten waar alleen maar bieren van dezelfde brouwerij inzitten. Slechts een paar van de bierpakketten zijn gevuld met verschillende bieren. Zo hebben ze wel een pakket met wereld bieren en vier verschillende pakketten met Belgische bieren.

De verpakkingen van de pakketten verschillen sterk van elkaar. Dit komt omdat de meeste pakketten het uiterlijk hebben van de brouwerij zelf. 

De prijzen van de biercadeaupakketten variëren van €8.95 t/m €27.95

Neem zelf een kijkje in de webshop

Beoordeling Drankgigant,
Aanbod: 3/5
Verpakking: 2/5
Prijs- Kwaliteit: 4/5
Toegankelijkheid website: 3/5

Totaal: Beoordeling

Greetz.nl

BiercadeaupakketGreetz.nl heeft maar een paar bierpakketten, totaal zijn dit er negen. In de webshop van Greetz staat een bierpakket met Nederlands bier, een bierpakket met Belgisch bier en nog andere pakketten die van een bepaalde brouwerij zijn. In deze pakketten zitten daarom ook alleen bieren van die brouwer.

De verpakkingen van de pakketten veschillen sterk van elkaar. Dit komt omdat de meeste pakketten het uiterlijk hebben van de brouwerij zelf. 

De prijzen van de biercadeaupakketten variëren van €12.95 t/m €23.95.

Neem zelf een kijkje in de webshop

Beoordeling Greetz,
Aanbod: 2/5
Verpakking: 3/5
Prijs- Kwaliteit: 3/5
Toegankelijkheid website: 4/5

Totaal: Beoordeling