Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerpong | Beer Pong balletje in cup met bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerpong

BeerPong is een bierspel waar behendigheid bij komt kijken. Het is de bedoeling om een pinpong balletje in de bekertjes van je tegenstander te gooien, waardoor zij moeten drinken.

Beerpong
 • Categorie:

  Behendigheid

 • Min. deelnemers:

  2

 • Max. deelnemers:

  6

 • Moeilijkheidsgraad:

  Makkelijk

 • Niveau:

  Beginnende drinkers

 • Tijdsduur:

  30-60 minuten

 • Toegevoegd door:

  Joeri

Reviews

Nog geen reviews voor Beerpong.
Wat vind jij van dit drankspel?

Benodigdheden


Spelregels van Beerpong

Bij Beerpong spelen er twee teams van elk minimaal twee personen.

Beerpong tafel Twee spelers van Team A gooien allebij één keer.

- Als er geen bekers geraakt worden is Team B aan de beurt.

- Als er één beker geraakt is dient deze leeggedronken te worden door Team B. Wordt de bal er met een stuit via de tafel ingegooid dan dienen er twee bekers leegdronken te worden.

- Twee verschillende bekers worden geraakt. Deze twee bekers moeten worden leeggedronken en het team dat de bekers raakte krijgt de ballen terug voor een nieuwe beurt.

- Gaan er twee ballen gaan in één beker, dan dienen drie bekers leeggedronken te worden én het team dat de bekers raakte krijgt de ballen terug voor een nieuwe beurt.

Het spel gaat door totdat één van de teams alle bekers van het andere team heeft geraakt. De overgebleven bekers van de winnaars dienen door het verliezende team opgedronken te worden.

Extra regels:

- On-Fire! Wanneer een speler drie beurten achter elkaar een beker raakt, mag deze net zo lang doorgaan met gooien totdat hij mist. Dit betekent dat hij gelijk nadat het derde schot raak is de bal terug krijgt, en deze net zo lang terug krijgt tot hij mist. Hierna gaat het spel weer verder waar het gebleven was.

- Extra-Shot! Als een speler probeert een beker te raken, maar mist en de bal rolt terug over de tafel, dan kan deze speler de bal snel pakken en dan mag deze een bonusschot doen. Je mag nog één keer extra gooien, maar dan wel achter je rug langs!

- Last Chance! Zodra een team de laatste beker heeft geraakt, krijgen de tegenstanders allebij nog één kans om "gelijk" te maken, door in die beurt ook de laatste (of alle resterende) beker te raken.

- Hit-The-Island! Zodra het geval is dat niet alle bekertjes meer aan elkaar vastzitten, is er sprake van een 'eilandje'. Gooi je de bal in dit eilandje dan moet je tegenstander net als bij de stuiterbal twee bekers leegdrinken.

Geen zin om te lezen? Kijk even naar dit filmpje voor de spelregels!

Ben je er klaar voor? Met deze beerpong set en professionele beerpong tafel kun je gaan spelen! Bekijk ook eens Red Celebration, deze website werd in 2015 uitgeroepen tot beste party cups leverancier.

Vind je Beer Pong al te makkelijk worden? Bekijk dit filmpje eens, waarbij ze Beer Pong spelen met robotstofzuigers.

Cookie instellingen