Fun

Filmpjes

Over bier zijn ontzettend veel grappige, leuke en interessante filmpjes te vinden, Biernet.nl heeft ze voor je verzameld en voor je op een rijtje gezet!

Bekijk alle filmpjes


Filmrol

Plaatjes

Er zijn ontzettend veel grappige plaatjes over bier te vinden op internet. Om je het zoeken te besparen, hebben wij deze plaatjes alvast voor jou verzameld!

Bekijk alle plaatjes


Fokke en Sukke

Moppen

Even een break tijdens je werkdag nodig of heb je een voorraadje moppen nodig voor het saaie familiefeestje komend weekend? Lees hier de meest hilarische moppen over bier. Lachen gieren brullen!

Alle moppen


Smileys

Teksten

Twintig redenen om bier te drinken en de meest grappige bierspreuken die zo op een tegeltje in je toilet zouden kunnen hangen...

De leukste bierteksten


Tegeltje bierwijsheid

Drankspellen

Wat is er leuker dan een avondje doorzakken met je vrienden onder het genot van een gezellig drankspelletje? Klassiekers als juffen, mexxen en zap de neger, maar ook minder bekende niet minder leuke drankspellen staan in de lijst!

Speel een leuk drankspel


Drankspellen

Online spellen

Behalve drankspellen en bierspelletjes die je met je vrienden kan spelen op een regenachtig avondje thuis, zijn er ook een heleboel online spellen te vinden op internet als je even een onderbreking wilt tijdens het doorspitten van je werkmailtjes!

Alle online spellen


World wide web

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!