Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Filmpjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leuke filmpjes over bier

Over bier zijn ontzettend veel grappige, leuke en interessante filmpjes te vinden, Biernet.nl heeft ze voor je verzameld en hieronder voor je op een rijtje gezet!

Tip ons als je een leuk filmpje over bier hebt!

Biertjes vangen met pilsner Urquell
Amstel drinken na amstel gold race
Orange Experience

Er zijn genoeg leuke momenten met bier te bedenken natuurlijk, maar daarnaast vind je in deze videosectie ook pijnlijke biermomenten. Er zijn helaas een heleboel ongelukken gebeurt waar bier verloren is gegaan. Bekijk alle vermakelijke bierfilmpjes. Ben je juist op zoek naar leerzame biervideo's of verschillende bierreclames?

Grappige biervideo's

Bier is onze favoriete drank en in deze filmpjes speelt het gerstenat een belangrijke rol. In sommige gevallen is het lachen, gieren, brullen om een flater met bier en in andere video's zijn we onder de indruk van iemand die héél snel pils kan drinken.

Ook zien we in deze sectie bekende personen met bier in de weer of dronken mensen die nét iets teveel hebben gedronken. Daarnaast kun je hier filmpjes vinden waarin bier wordt gekoeld op ingenieuze wijze, waar mooie vrouwen genieten van bier en allerlei andere vermakelijke filmpjes waar de bieren in voorkomen. 

Cookie instellingen