Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hét geheim van een lang leven!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hét geheim van een lang leven!

21 november 2016 om 13:30

We willen allemaal weten hoe we zo oud mogelijk kunnen worden. Deze 102 jaar oude vrouw heeft haar geheim onthuld: 'Neem elke dag een biertje!'

De Amerikaannse Mildred Bowers vertelde dat naast haar goede genen een biertje per dag de reden is voor haar lange leven. Elke dag om 4 uur mag ze een biertje drinken in het verzorgingshuis waar Mildred woont.

Advies van de dokter

Het geheim van een lang leven: bier!Mildred, die door vrienden en familie Millie wordt genoemd, vroeg aan de verpleging of ze af en toe een biertje mocht drinken. Zij reageerden met: waarom niet? Het moest natuurlijk nog wel aan de dokter gevraagd worden, die ook onmiddellijk toestemming gaf. Toen men vroeg waarom Millie af en toe een biertje drinkt zei ze: Advies van de dokter!

Het is niet de eerste keer dat iemand van 100+ zei dat ze hun lange leven aan alcohol te danken hebben. Grace Jones uit Engeland (109) zei dat ze elke avond een beetje whiskey drinkt en een 110-jarige vrouw drinkt zelfs 3 biertjes en een shotje whiskey per dag!

Het geheim van Millie is voor ons geen geheim meer, want het is bekend dat bier een gunstige uitwerking kan hebben op het menselijk lichaam.