Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ik heb last van Cenosillicafobie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ik heb last van Cenosillicafobie

22 december 2015 om 10:21

Super om dit bij iemand uit te halen, de Cenosillicafobie grap! Kopieer onderstaande tekst in een mailtje of whatsapp en je kunt gegarandeerd lachen...

Lege bierglazen doet pijn bij persoon
Lege pilsglazen
Man houdt bierpul vast die bijna leeg is

Kopieer onderstaande tekst naar je email of whatsapp en stuur het door naar al je vrienden. Ze zullen in eerste instantie heel erg schrikken....

Ik weet niet zeker of je het gemerkt hebt, maar ik zit de laatste tijd niet helemaal lekker in m'n vel. Ik ben vandaag ook naar de dokter geweest en die heeft niks kunnen vinden, dus ben ik net doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar hebben ze me onderzocht.

Ik moet de resultaten nog afwachten, maar de dokter verwacht dat ik last heb van Cenosillicafobie. Het is wat moeilijk om het goed uit te leggen. Maar anders moet je het even op internet opzoeken. Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen, want het is nog niet bekend hoe lang dit zal gaan duren!

Screenshot van telefoon met de Cenosillicafobie grap

Corona variant van de grap

Even een minder leuk bericht... Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben, maar ik voel me de laatste tijd niet echt fit. Ik heb me al twee keer laten testen op Corona en beide keren was de test negatief. Ik heb dus maar een bezoek gebracht aan de huisarts. 

De dokter geeft aan dat ik last heb van Cenosillicafobie, dan zijn jullie even op de hoogte. Ik doe er in ieder geval alles aan om er goed mee om te gaan. 

Cookie instellingen