Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

2x World Beer Awards voor Budels | Budelse Brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

2x World Beer Awards voor Budels

22 augustus 2019 om 11:18

De Budelse Brouwerij is tijdens de World Beer Awards 2019 tweemaal in de prijzen gevallen. Twee van hun speciaalbieren werden verkozen tot beste van Nederland in hun categorie.

Budels World Beer Awards 2019
Budels White Gose
Budels Malty Dark 0.0%

Twee Budelse bieren winnen award

Aan de Budelse Brouwerij zijn tijdens de World Beer Awards 2019 in Londen zowel aan Budels White Gose als Budels Malty 0.0% Dark een eerste prijs toegekend. Budels Malty Dark is verkozen tot het beste Low Alcohol bier van Nederland, Budels White Gose werd onderscheiden met een eerste plaats als beste Nederlands Gose bier.

Budels Malty Dark 0,0% is één van de vier Budelse alcoholvrije bieren. Door gebruik te maken van diverse biologische gerstemouten heeft dit donkere alcoholvrije bier een verrassende en aangename smaak. Budels White Gose Bio is een biologische tarwebier. Dank zij haar speciale vergisting is dit bier licht zuur van smaak en heeft accenten van citrus en koriander. Een heerlijk verfrissend bier, mooi licht van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%

Lees ook

World Beer Awards

De World Beer Awards is werelds grootste biercompetitie. In totaal werden meer dan 3500 bieren uit de hele wereld ingezonden. Een jury bestaande uit internationale biersommeliers en bierdeskundigen keurden de bieren en bepaalde per categorie een winnaar per land.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij, opgericht in 1870. Kijk voor meer informatie over de historie en het volledige assortiment van 22 bieren op www.budels.nl.

Twee winnende Budels bieren tijdens World Beer Awards 2019

Cookie instellingen