Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

4 O'Clock Rain is het ABT bier van de maand | 4 islands Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

4 O'Clock Rain is het ABT bier van de maand

06 september 2019 om 13:43

4 O'Clock Rain van 4 Islands Brewing uit Rotterdam is het ABT bier van de maand. Inspiratie voor het bier is een natuurfenomeen in het zuiden van Brazilië.

ABT bier van de maand
brouwerij 4 islands brewing
4 o'clock rain

4 O'Clock Rain bier

Op het strand van 4 Islands in Brazilië is er een natuurlijk fenomeen dat zich op de hete zomerdagen afspeelt. In de middag zorgt een korte regenbui voor verkoeling, waardoor je vervolgens van de perfecte zonsondergang in het paradijskunt genieten. 4 Islands Brewing nam deze relaxte sfeer en maakte er een biertje van: 4 O´Clock Rain. Deze Cream Ale is buitengewoon verfrissend en heeft een zachte textuur. Het bier het is gemaakt om de tijd te vertragen en je te laten genieten van het moment. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de 4 O'Clock Rain van 4 Islands Brewing graag proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.