Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

40 biertjes per dag voor koeien!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

40 biertjes per dag voor koeien!

12 februari 2007 om 14:18

Het moet toch niet gekker worden. Dit is pas drankmisbruik en hoe zal die melk smaken was het eerste wat in ons hoofd opkwam.

40 biertjes per dag voor koeien!

Veertig bier per dag! Vast voldoende om de grootste zatlap de tijd van zijn leven te bezorgen, maar een landbouwer uit het Engelse Cornwall schenkt het met plezier aan zijn kudde. De koeien van boer Darren Pluess krijgen er zelfs een massage bovenop, dit alles (uiteraard) bedoeld om de kwaliteit van het vlees te verhogen.

Een bierfestijn als gezondheidstherapie voor zijn verzameling runderen? Darren gelooft er stellig in. "Ze drinken graag bier en zien er gelukkig uit. Bier is uiteindelijk niet meer dan hop, water, graan en gist, ingrediënten die perfect bij hun dieet passen." Olly en George, twee bella's die genoemd zijn naar acteur Oliver Reed en voetballer George Best, hoort u alvast niet klagen.

Lees ook

Ook echtgenote Katy is overtuigd van het heilzame biereffect. "Als ze niet genoeg krijgen, worden ze wild en beginnen ze te stampen. Of hen dat tot alcoholisten maakt? Nee, want ze drinken ook genoeg water. Maar van een pintje kunnen ze zeker genieten."

Heel raar, maar wel waar...

Bron: waarmaarraar.nl

Cookie instellingen