Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

4PACK-Bierdrager het ideale draagsysteem voor bierflesjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

4PACK-Bierdrager ideale draagsysteem voor bierflesjes

29 november 2007 om 12:09

De 4PACK stelt u in staat om meerdere bierflesjes in 1 beweging uit een krat te halen, en deze zeer solide te vervoeren.

4PACK-Bierdrager het ideale draagsysteem voor bierflesjes

Je kent het wel, je geeft een feest ter ere van je verjaardag of een andere aangelegenheid. Continue ben je in de weer om je gasten te voorzien van een lekker flesje bier. Terwijl je van de keuken naar je woonkamer loopt voel je dat er ieder moment een flesje uit je handen kan vallen. De ene keer gaat het goed, de andere keer gaat het helaas net fout ...

 

Lees ook

Dit probleem is vanaf heden opgelost met behulp van de 4PACK-Bierdrager.

De 4PACK-Bierdrager stelt je in staat om meerdere bierflesjes in één beweging uit een krat te halen, en deze zeer solide te vervoeren.

De 4PACK-Bierdrager is speciaal ontworpen voor bierkratten met middenhandvat, maar is ook geschikt voor het vervoeren van vergelijkbare flesjes zoals breezers en frisdrank.

De 4PACK-Bierdrager is leverbaar in diverse kleuren en is een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Verjaardag. Tevens is de 4PACK-Bierdrager zeer geschikt als relatiegeschenk en is vanaf 100 stuks te bedrukken met iedere gewenste tekst en/of logo.

 

 

De 4PACK-Bierdrager is een must voor iedere bierdrinker, maar helaas niet meer te bestellen.

Cookie instellingen