Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

à Bloc introduceert licht bier voor sporters

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

à Bloc introduceert licht bier voor sporters

11 september 2018 om 16:15

À Bloc heeft een IPA ontwikkeld met een heel laag alcoholpercentage van 1,2%. De toegevoegde Alpine minerals in dit speciaalbier zorgen voor een aanvulling van benodigde mineralen na een inspanning.

A Bloc Ultralight IPA op de fiets
A Bloc Natural Blond logo
Logo Bycicle beer, à Bloc beer

À BLOC Ultralight IPA 

Deze Ultralight IPA van À BLOC is een fris "craft" bier speciaal gebrouwen voor actieve sporters. Het is zeer laag in alcohol, maar veel rijker in smaak dan het gemiddelde alcoholvrije bier. Door een speciaal brouwproces heeft deze "India Pale Ale" ook nog eens bijzonder weinig calorieën. Slechts 43 Kcal per blikje.

Ultralight IPA van A BLOC posterDe toegevoegde Alpine Minerals zorgen voor een aanvulling van benodigde mineralen na een inspanning. À BLOC Ultralight IPA is dus ideaal voor sporters die hun inspanningen willen vieren met een goed gebrouwen bier. À BLOC is landelijk verkrijgbaar via de site www.ablocbeer.com en bij een select aantal Jumbo Supermarkten en slijterijen door het hele land.

Daan van Well, CEO van À BLOC: "Sport is op zijn best als je het beste uit jezelf kunt halen en met elkaar je prestaties kunt delen, maar vooral ook als je medesporters kunt ontmoeten. Wij vinden dat dit het beste gaat met een biertje in je hand. Onze missie is om het beste craft beer te brouwen met zo weinig mogelijk alcohol en zo veel mogelijk smaak. Dat hebben we nu ontwikkeld met ons Ultralight IPA. Een lekker fris hoppig biertje met slechts 1% alcohol en vol met mineralen. Het ideale bier voor sporters."

Over À BLOC

À BLOC is Frans voor ‘volle bak’ een wielerterm die precies weergeeft wat onze ambitie is. Vol gaan voor het beste bier dat we sporters kunnen bieden. À BLOC brengt sinds 2016 Natural Blonde Beer op de markt in Australië, Zuid-Afrika, Denemarken, Zwitserland, Engeland en Nederland. Een vol, fris blond bier verrijkt zuivere bergmineralen uit de Zwitserse Alpen, en met 4,9 % alcohol.

Lees ook

In de zomer van 2018 introduceert À BLOC zijn tweede craft beer met Alpine Minerals: Ultralight IPA, een echte "India Pale Ale" en dus vol van smaak. Maar ook laag in alcohol en calorieën (1,2% en slechts 13 Kcal/ 100 ml) en rijk aan mineralen en daarmee het ultieme sportbier.

Bier is het belangrijkste product van À BLOC, maar we zijn méér dan een biermerk. Wij geloven dat sportieve prestaties altijd gevierd moeten worden. Bij voorkeur met vrienden. Het beste halen uit jezelf en anderen inspireren dat ook te doen, avontuur beleven en vooral je ervaringen samen delen, ligt aan de basis van alles wat wij doen: "Life is what you make it". 

Bezoek de website of Instagram van À BLOC voor meer informatie!