Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

À BLOC Beer | Het Ultieme sport bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

À BLOC Beer

À BLOC Beer is een bierbrouwerij uit Breda (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Logo Bycicle beer, à Bloc beer
A Bloc Natural Blond logo
A Bloc Natural Blond

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van À BLOC Beer

À BLOC Beer heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van À BLOC Beer!
 • à BLOC Ultralight IPA - India Pale Ale - 1,2%

  De smaak van de À Bloc Ultralight IPA is ondanks het erg lage alcohol percentage toch nog zeer rijk van smaak, namelijk bitter maar ook verfrissend.  

 • à Bloc Natural Blonde - Blond - 4,9%

  De À Bloc Natural Blonde is een lekker verfrissend bier met een droge afdronk. Het bier is erg lekker na het sporten omdat de À Bloc Natural Blonde zo verfrissend is, maar ook omdat het bomvol proteïne zit. 

  Achtergrond informatie

  À Bloc is meer dan een biermerk. À Bloc is Frans voor 'volle bak', een wielerterm die de ambitie van de brouwerij weergeeft.

  Ze zijn namelijk van mening dat sport prestaties altijd gevierd moeten worden! Het liefst met vrienden. Het beste uit jezelf halen en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Het avontuur beleven en ervaringen delen met anderen is de basis van alles wat zij doen. "Het leven is wat je ervan maakt". 

  À Bloc bier

  De bieren van À Bloc worden gebrouwen met alleen de beste ingrediënten. De bieren zijn rijk aan eiwitten en vitamine B. Daarbij zijn er ook nog Alpine mineralen toegevoegd. Wanneer het recept werd gevormd, hadden ze het moment na een goede rit met vrienden in gedachte gehouden. Het moment voor een welverdiend verfrissend ambachtelijk bier dat ze voor iedereen brouwen.

  Verhuizing brouwerij 

  In 2020 werd kantoor en opslag verhuisd naar Breda. Het biermerk werd in 2017 opgericht en opereerde in de eerste jaren vanuit Hilversum. 

  Lees ook

  À BLOC Beer in het nieuws

  • A Bloc Ultralight IPA op de fiets

   à Bloc introduceert licht bier voor sporters

   À Bloc heeft een IPA ontwikkeld met een heel laag alcoholpercentage van 1,2%. De toegevoegde Alpine minerals in dit speciaalbier zorgen voor een aanvulling van benodigde mineralen na een inspanning.

  Cookie instellingen