Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Aanmelden Wereldrecordpoging Grootste Blindbierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Aanmelden recordpoging Grootste Blindbierproeverij

20 september 2010 om 14:44

Doe mee met de wereldrecordpoging grootste blindbierproeverij in Arcen (Limburg) en kom samen met andere bierliefhebbers in het boek Guinness World Records!

Aanmelden Wereldrecordpoging Grootste Blindbierproeverij

Een tijdje terug berichte wij over een Wereldrecordpoging Grootste Blindbierproeverij in Arcen, Het aanmelden voor de wereldrecord poging kan op deze pagina. Tussen 11:00 en 12:00 uur vindt in een grote feesttent de deelnameregistratie plaats. U kunt daarna plaatsnemen aan de biertafels in de tent, waarna de proeverij zal starten. Een proefcollege bestaande uit Nederlands bekendste brouwmeester Gerard van den Broek en ambassadeurs van de Nederlandse biercultuur zal de proeverij op ceremoniële en ludieke wijze leiden.

Twee officieel aangestelde getuigen zien toe op een goede gang van zaken en leggen dat ook protocollair vast voor de verslaglegging naar Guinness World Records®. De deelnemers en getuigen tekenen een deelnemerslijst en het ingevulde proefformulier als bewijs van deelname. Per 48 proevers zal een gildebroeder van het Biergilde BNB u instructies geven en van bier voorzien. Na afloop van de proeverij zullen de getuigen uitsluitsel geven over het behalen van het wereldrecord. Guinness World Records® zal dit later nog officieel bevestigen.

Lees ook

Na afloop van de wereldrecordpoging ontvangt u een oorkonde als bewijs van deelname.

Aanmelden: uitsluitende via de website: www.hertogjanproeverij.nl
Registratie van aangemelde deelnemers: tussen 11:00 en 12:00 uur
Einde proeverij: rond 14:30 uur
Wanneer: zondag 24 oktober 2010
Waar: Kruisweg 43 Arcen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Kosten: € 6,- per deelnemer