Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand augustus: Desert Eagle

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand augustus: Desert Eagle

06 augustus 2018 om 13:00

Desert Eagle van Two Chefs Brewing uit Amsterdam is het ABT bier van de maand augustus. Het is een Sour Ale bomvol met Amerikaanse hoppen, lekker op het terras!

ABT bier van de maand: Desert Eagle van Two Chefs Brewing
Desert Eagle van Two Chefs Brewing
Two Chefs Brewing

Desert Eagle - Sour Ale

Desert Eagle van Two Chefs Brewing Desert Eagle van Two Chefs Brewing uit Amsterdam wordt omschreven als een frisse aromatische terrasknaller! Het bier zit bomvol Amerikaanse hoppen (Simcoe, Citra en Cascade) en een goed soepel zuurtje.

Deze Sour Ale bevat 5,3% alcohol en is heerlijk verfrissend tijdens de warme zomerdagen. 

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. ABT Alliantie Van Bier Tapperijen Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Lees ook

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Desert Eagle van Two Chefs Brewing proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.