Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: De Zwarte Parel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: De Zwarte Parel

04 maart 2014 om 14:22

Het bier van de maand maart is weer gekozen door de ABT. Deze maand is het De Zwarte Parel geworden.

De Zwarte Parel is een dubbel bier dat is gebrouwen door brouwerij Lindeboom en Amateur bierbrouwersvereniging De Roerstok.

De Zwarte Parel
Lindeboom bierbrouwerij
Lindeboom logo

Amateur bierbrouwersvereniging De Roerstok uit Tilburg presenteerde op zaterdag 1 maart haar lustrumbier. Dit dubbel bier met de naam Zwarte Parel is vorig jaar december ABT bier van de maand: De Zwarte Parel door enkele leden van de vereniging bij de brouwerij De Lindeboom gebrouwen ter gelegenheid van haar 30 jarig bestaan.

Lees ook

Bier van de maand

De Zwarte Parel is door het ABT (Alliantie van Bier Tapperijen) verkozen als bier van de maand maart. Het is niet zo dat elk bier ''bier van de maand'' kan worden. Het bier moet aan bepaalde eisen voldoen. Het bier mag bijvoorbeeld nog nooit verschenen zijn op vat of moet het een heel nieuw bier zijn.

De Zwarte Parel

De Zwarte Parel is een bijzonder dubbel van klasse. Gebrouwen door brouwerij Lindeboom en bierbrouwersvereniging De Roerstok die de liefde voor het brouwen van bier hoog in het vaandel heeft staan. Vanzelfsprekend met de beste ingrediënten, ongefilterd en wat vooral belangrijk is, een bier dat met liefde is gebrouwen.

Cookie instellingen