ABT bier van de maand juli

ABT bier van de maand juli

Summer Rental van de Flying Dog Brewery is het ABT bier van de maand Juli. Het is een radler met 4,5 procent alcohol. Flying Dog is een Amerikaanse brouwerij uit Frederick (Maryland).

05 juli 2018 om 14:01


Summer Rental 

Summer Rental is een radler met een aroma van citroen. De smaak is zoetzuur en doet denken aan citroen, passievrucht en grapefruit. Deze frisse radler bevat 4,5% alcohol en wordt gebrouwen door de Amerikaanse brouwerij Flying Dog.

​ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Summer Rental Radler van Flying Dog proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Donn

Donn Jon on a Roll
Donn: het bier voor iedereen met lef!

Meer reclames van Donn

Laatste reacties

Bier shop