Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Zundert Trappist 10

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand november: Zundert 10

05 november 2019 om 13:38

Het ABT heeft het bier van de maand november bekendgemaakt. Zundert 10 wordt gebrouwen door Trappistenbrouwerij de Kievit en is voor het eerst van de tap te proeven.

Zundert 10 ATB Bier van de maand
Zundert 10 en Zundert 8 uitgeschonken
Zundert Trappist

Zundert 10

Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak wat in balans wordt gebracht met een mooie hopbitterheid. In de geur vindt je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug. Zundert 10 is het tweede bier van Trappistenbrouwerij De Kievit Zundert 10

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Lees ook

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Zundert 10 van Trappistenbrouwerij De Kievit proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.