Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Perpetua & Semper | De Molen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Bier van de maand: Perpetua & Semper van De Molen

05 maart 2020 om 17:15

Perpetua & Semper van Brouwerij de Molen is in maart 2020 gekozen als bier van de maand door de Alliantie van Biertapperijen. Dit Weizenbock bier is eenmalig gebrouwen. 

ABT bier maart | Perpetua & Semper
Logo brouwerij De Molen | Perpetua & Semper
Perpetua & Semper bier

Perpetua & Semper speciaalbier

Perpetua & Semper is gebrouwen door bierbrouwerij de Molen in Bodegraven. Het perfecte bier om je mee op te warmen tijdens de strenge wintermaanden. Door de tonen van banaan en daarbij de smaak- en geuraccenten van de sinaasappelszest is de Perpetua & Semper gekozen als bier van de maand. Dit speciaalbier is een Weizenbock met een alcoholpercentage van 8,5%. 

Dit bier is speciaal gebrouwen voor de Alliantie van Biertapperijen. Perpetua & Semper betekent vrij vertaald 'Eeuwig en voor altijd'. Hiermee wordt gedoeld op de bewezen saamhorigheid en bestendigheid van het ABT. Dit bier is exclusief gebrouwen voor de ABT Cafés en zal daar exclusief verkrijgbaar zijn. 

Lees ook

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land. Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn. ABT Alliantie Van Bier Tapperijen

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te en in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Perpetua & Semper proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.

Cookie instellingen