ABT bier van de maand: Triple Tail

ABT bier van de maand: Triple Tail

Triple Tail van Sweetwater Brewery uit Amerika is het ABT bier van de maand maart 2019. Een IPA met tropische tonen en een alcoholpercentage van 5,5 procent.

08 maart 2019 om 14:05


Triple Tail speciaalbier

Triple Tail is een IPA bier gebrouwen door de Amerikaanse brouwerij Sweetwater Brewery. Triple Tail is een speciaalbier met verschilende tropische tonen. Je herkent verschillende aroma's en smaken van papaya, ananas en passievrucht. Er zijn ook verschillende hopsoorten gebruikt in het bier zoals Bravo, Mosaïc, Denali, Citra en Waimea. Het speciaalbier heeft een alcoholpercentage van 5,5 procent en wordt gebrouwen in Atlanta. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Triple Tail van Sweetwater Brewery graag proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Brand Weizen

Verfrissend tarwebier met zachte afdronk
Brand heeft een commercial uitgebracht over hun verfrissende tarwebier met zachte afdronk: Brand Weizen.

Meer reclames van Brand Weizen

Laatste reacties