Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand juli | Walhalla Baldur

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Walhalla Baldur

11 juli 2019 om 15:55

Baldur van brouwerij Walhalla uit Amsterdam is het ABT bier van de maand juli 2019. Dit bier met aroma's van citrusfruit, snoepjes en bloemen is deze maand te proeven bij alle ABT biercafés. 

Walhalla Baldur ABT bier van de maand
Bier Baldur van Walhalla
Walhalla header image

Salamander Strawberry Milkshake IPA

Baldur is een American Amber Ale van Brouwerij Walhalla uit Amsterdam. De combinatie van speciaalmouten (Munich, Melanoidin en Crystal mout) en Centennial hop geeft aroma's van citrusfruit, snoepjes en bloemen. De smaak van dit speciaalbier is hoppig, met karamel en een ronde bittere nasmaak. Baldur is de zoon van Odin en Frigg, de broer van Thor. 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Lees ook

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in alle ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je de Baldur van Walhalla graag proeven? Het speciaalbier is de hele maand verkrijgbaar bij de ABT cafés.