Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT brouwerij van de maand: STOKED!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT brouwerij van de maand: STOKED!

18 juli 2023 om 12:38

STOKED! uit het Noord-Hollandse Bergen is in juli 2023 de 'brouwerij van de maand in de ABT cafés. Ontdek de verschillende ondergistende bieren van deze brouwerij in het café.

ABT Brouwerij van de maand juli 2023 is stoked
Stoked bier op houten tafel
Stoked Zoigl

STOKED! Bier

STOKED! is een huurbrouwerij die is gespecialiseerd in het brouwen van Craft Lagers (ondergistende speciaalbieren) en Duitse brouw- en bierstijlen. 

Achtergrond STOKED!

ABT brouwerij van de maand juli 2023: STOKED! STOKED! is een surfterm, en surfen is wat de vier oprichters bij elkaar bracht. Golfsurfen is een levenstijl die staat voor doorzettingsvermogen, ontspannen, vrijheid maar ook de zoektocht naar perfectie. En als perfectie gevonden wordt volledig opgaan in het moment, het omarmen en leven in het moment. Verwacht bij deze brouwers bieren in balans, subtiele hinten maar bovenal doordrinkbaarheid. Hier drink je er graag nog een tweede van!

Dark Lager special

Speciaal voor de ABT’s cafés hebben ze een Dark Lager gebrouwen. Een moutig donker bier, waarvan veel bierliefhebbers zullen denken dat dit een zwaar bier is. Het tegendeel is waar: deze dark lager is juist verrassend fris. Tonen van biscuit, chocola en een licht bittere afdronk van de mouten maken het compleet.

Lees ook

Brouwerij van de maand

In juli 2023 vind je bij alle ABT leden bieren van brouwerij STOKED! De brouwerij heeft meerdere bieren in het assortiment die je kunt gaan proeven bij de ABT Cafés, zoals hun Unfiltered Lager of Zoigl.

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk café ga jij deze maand de bieren van STOKED! proeven?

Cookie instellingen