Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stoked Brouwerij | Bierbrouwerij uit Bergen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stoked Brouwerij

Stoked Brouwerij is een bierbrouwerij uit Bergen (Nederland) die is opgericht in 2021. Deze brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment.

Stoked bier op houten tafel
Stoked Zoigl flesjes
Stoked Brouwerij logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Stoked Brouwerij

Stoked Brouwerij heeft 2 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Stoked Brouwerij!
 • STOKED! Zoigl - Kellerbier - 6,5%

  Zoigl geldt als HET traditionele bier van Oberpfalz, Duitsland. Het is een ongefilterd bier van lage gisting dat op ambachtelijke wijze wordt gebrouwen in een gemeenschappelijke brouwerij. Wij hebben moderne brouwtechnieken toegepast voor onze ambachtelijke versie van Zoigl. Traditionele ingrediënten zijn gecombineerd met onze favoriete mouten en Nobel hoppen en geven deze nieuwerwetse Zoigl een unieke smaakbeleving. Smaaknotitie: Duitse gerst en Duitse nobele hoppen met haver geven een fijn mondgevoel. Medium body en schommelend ergens tussen een Helles en Marzen op de moutige schaal. Een lichte subtiel rooksmaak die niet blijft hangen bij de afdronk. Een perfect bier voor de winter in aantocht, en passend bij het zo kenmerkende herfstweer.

 • STOKED! Unfiltered Lager - Lager - 5%

  De mix van traditionele biologische mouten van hoge kwaliteit geeft deze Unfiltered Lager van STOKED zijn body, kleur en een licht karamel en moutig smaakprofiel. De klassieke Nobel hoppen geven een milde bitter en een fris aroma.

  Achtergrond informatie

  Stoked Brouwerij is een bierbrouwerij uit Bergen. Deze Brouwerij uit Noord-Holland verkoopt bier en verschillende soorten accessoires onder het merk STOKED!

  Lees ook

  "Ons BIER weerspiegelt wat we zijn.. STOKED! Stond op het brouwen, opgestookt op pils! Opgewonden over het delen van het gevoel opgestookt te worden! We houden het simpel, we houden het ongefilterd, we houden de waarheid. Dus kom langs en laat je vat krijgen door een ondergistende ongefilterde pils, onder zeeniveau gebrouwen. Probeer het en wordt ook stoked!"

  Deze huurbrouwerij maakt gebruik van de ketels van Huttenkloas in Albergen. 

  Stoked Brouwerij in het nieuws