Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT Brouwerij van de maand: The Garden Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT Brouwerij van de maand: The Garden Brewery

12 september 2023 om 11:44

Brouwerij van de maand september 2023 is de Kroatische 'The Garden Brewery'. Speciaal voor de Alliantie van Biertapperijen is er een selectie bier uit Kroatië overgekomen.

The Garden Brewery is ABT Brouwerij van de maand
Alliantie van biertapperijen logo
ABT Brouwerij van de maand: The Garden Brewery

The Garden Brewery

ABT brouwerij van de maand augustus 2023: Gebrouwen door Vrouwen The Garden Brewery is een award-winnende brouwerij uit Zagreb, Kroatië. De brouwerij is gespecialiseerd in het maken van innovatieve craft bieren.

Wat begon als een kleine brouwerij aan de Adriatische kust, groeide uit tot dé speciaalbier pionier van Kroatië! Met een sterk assortiment van zomerse dorstlessers en fruitige sours tot zware stouts is er voor ieder wat wils. Hun bieren staan bekend om de uitzonderlijke smaakcombinaties en dit klopt precies met het motto van de brouwerij: 'We love beer, in all its forms!'. Speciaal voor de ABT’s cafés is er een selecte range aan bieren uit Kroatië overgekomen.

The Garden Brewery buiten

Lees ook

Brouwerij van de maand

In september 2023 vind je bij alle ABT leden bieren van deze Kroatische brouwerij. The Garden Brewery  Ze hebben verschillende bierstijlen in hun assortiment, zoals verschillende IPA varianten, pils, stouts en sours.

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en zijn door heel Nederland te vinden. Bij een ABT café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.

Bij welk café ga jij deze maand de bieren van deze brouwerij uit Kroatië proeven? 

Cookie instellingen