Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Affligem 0.0 naar Nederland | Alcoholvrij abdijbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Affligem 0.0 nu ook in Nederland verkrijgbaar

18 september 2019 om 10:03

Heineken brengt het alcoholvrije abdijbier Affligem 0.0% nu ook naar Nederland. Het bier was al in Frankrijk verkrijgbaar en was daar dusdanig succesvol dat het bier nu ook in Nederland op de markt komt.

Affligem 0.0 geïntroduceerd
Affligem 0.0

Affligem Blond 0.0%

Affligem 0.0% gelanceerd in Nederland Het eerste alcoholvrije blond bier van Affligem is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Affligem Blond 0.0% is een alcoholvrij Belgisch blond abdijbier met een rijke smaak, een zachte fruitigheid en een mild bitter einde.

Lees ook

Met Affligem Blond 0.0% bieden we een perfecte toevoeging op het huidige 0.0 assortiment. Ook in de alcoholvrije categorie wordt meer en meer gezocht naar smaakvariatie. Met Affligem Blond 0.0% ervaar je de volledige beleving van speciaalbier, maar dan zonder alcohol. Het verfrissende karakter en de traditionele speciaalbier smaak komen perfect samen in dit nieuwe bier,” aldus Nannette de Koning, Brandmanager Affligem.

Nu bij Jumbo

Affligem Blond 0.0% is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Jumbo supermarkten (sixpack adviesprijs €5,39) in Nederland. Over twee weken wordt dit frisse speciaalbier in horecagelegenheden geïntroduceerd op fles en vanaf half oktober is Affligem Blond 0.0% ook verkrijgbaar bij Albert Heijn. Affligem Blond 0.0% werd eerder al geïntroduceerd in Frankrijk.

Cookie instellingen