Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Affligem introduceert Affligem Belgisch Wit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Affligem introduceert Affligem Belgisch Wit

04 maart 2020 om 17:31

Een verfrissend witbier met de rijke smaak van Belgisch abdijbier. Dat is de nieuwste aanwinst in de reeks karaktervolle bieren van Affligem.

Affligem Belgisch Wit flesje en glas
Affligem Belgisch Wit logo
Affligem Belgisch Wit sixpack, flesje en glas

Witbier van Affligem

Nannette de Koning, Brandmanager Affligem: “In de Nederlandse markt zien we dat speciaalbieren in het Wit- en Weizen segment het ontzettend goed doen. Het is een van de meest toegankelijke categorieën binnen speciaalbier. Affligem Belgisch Wit heeft de typische verfrissing en doordrinkbaarheid waar witbieren om bekend staan, aangevuld met de rijke smaak van Affligem. Het bier is gekruid met sinaasappelschil en koriander, heeft een zachte en rijke smaak en bevat 4.8% alcohol. Perfect voor op een zonnig terras of tijdens de borrel.”

Lees ook

Affligem Belgisch Wit is vanaf nu verkrijgbaar bij alle supermarkten (six-pack adviesprijs €6,39) in Nederland en in horecagelegenheden op fles en op tap.

Over Affligem

Ontdek Affligem, een van de oudste en meest bekroonde Belgische bieren. In 1074 brouwden de monniken van de abdij het eerste Afflgeim bier in hartje België. In onze brouwerij gaat deze brouwexpertise van bijna 1.000 jaar hand in hand met de passie om te blijven ontwikkelen. Zo biedt Affligem vandaag de dag een reeks karaktervolle bieren om van te genieten.

In Nederland zijn de volgende bieren van Affligem verkrijgbaar: Blond, Fris Blond, Dubbel, TripelBlond 0.0% en Belgisch Wit.

Cookie instellingen