Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

500 Bieren | Boek over bier | Zak Avery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

500 Bieren

Deze biergids is geschreven door Zak Avery, in 2008 uitgeroepen tot Bierschrijver Van Het Jaar! Een echte kenner dus, die je meeneemt in de fascinerende wereld van bier.

500 BIEREN

500 Bieren kopen

€ 10,99

€ 10,99

500 Bieren is een informatief boek over bier, waarbij het bereiden, de ingredienten, kiezen, bewaren, serveren en 500 verschillende bieren besproken worden.

ZAK AVERY is bierkenner en journalist. Doordat hij jarenlang als specialist in de verkoop van bieren werkzaam is geweest, heeft hij een ereplaats verworven onder de meest vooraanstaande auteurs op het gebied van bier. Hij is lid van het comité van het British Guild of Beer Writers en in 2008 kreeg hij de hoogste onderscheiding: Beer Writer of the Year. Wat voor de meeste mensen een droombaan zou zijn, is voor hem realiteit; hij wordt geregeld gevraagd als jurylid bij bierproeverijen, waaronder de befaamde International Beer Challenge, een wedstrijd waarbij jaarlijks de vijftig beste bieren ter wereld worden gekozen.

Een informatief boek over bier, waarbij het bereiden, de ingredienten, kiezen, bewaren, serveren en 500 verschillende bieren besproken worden. De verschillende bieren zijn onderverdeeld in hoofdstukken als Lagerbier, Brits bier, tarwebier, Belgische bieren enz. Ieder hoofdstuk begint met een algemene typering en beschrijving van het type bier. Vervolgens worden de daarbij horende bieren besproken: naam, herkomst, smaak, helderheid, body, alcoholpercentage en gewenste serveertemperatuur.

Specificaties 500 Bieren:

  • Auteur: Z. Avery
  • Hardcover
  • 288 pagina's
Cookie instellingen