Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Schultenfrau gelanceerd | Aldi | Vrouwen Schultenbrau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Aldi lanceert Schultenfrau

27 maart 2019 om 08:10

Schultenfrau wordt binnenkort door Aldi gelanceerd. De Duitse supermarkt komt met een vrouwelijke versie van hun Schultenbrau bier. Het bevat minder alcohol maar wel prosecco! 

Schultenfrau gelanceerd
Schultenbrau
Schultenbrau logo

Schultenfrau

Binnenkort introduceert Aldi een biertje voor echte vrouwen: Schultenfrau. De kersverse zus van het alom bekende en geroemde Schultenbräu. Het wordt een heerlijk frisse pils met een vleugje prosecco en een snufje chocolade. Het perfecte drankje voor een gezellige meidenavond of voor gewoon bingen op de bank.

Exclusief bij Aldi

Schultenfrau blik bier Het biertje wordt binnenkort in alle filialen van Aldi verwacht. Uiteraard is de roze kleurige Schultenfrau te vinden naast (groenkleurige) Schultenbräu in de winkel als 50cl blik. Het speciale vrouwenbiertje past in het reeds bestaande assortiment van Schultenbräu: premium pils, Radler, Hefe Weissbier, zwaar bier en extra zwaar bier.

Lees ook

We zien dat vrouwen liever een biertje met minder alcohol drinken, vandaar dat Schultenfrau slechts 3% alcohol bevat. Natuurlijk heeft het nieuwe vrouwenbier een echte Aldi-prijs, waarbij een hoge kwaliteit en lekkere smaak voorop staan.

We hebben een vermoeden dat dit alvast een 1 aprilgrap is, maar wie weet! 

Cookie instellingen