Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alfa Bier Feestavond in Doenrade een groot succes!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alfa Bier Feestavond in Doenrade een groot succes!

06 juli 2024 om 11:36

Alfa Bier is dit jaar hoofdsponsor van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) en vorige week zaterdag hielden zij in aanloop naar het evenement een feestavond.

Harry Meens van Alfa proost met man
Alfa  Brouwerij
Feestavond in Doenrade

Alfa feestavond in aanloop OLS

Afgelopen zaterdagavond vond op het OLS-terrein in Doenrade een bijzondere en onvergetelijke feestavond plaats. Als trotse hoofdsponsor van dit evenement verwelkomde Alfa Bier meer dan 2500 gasten die genoten van elkaars gezelschap, waarbij de saamhorigheid duidelijk voelbaar was. Het weer mocht de pret niet drukken; ondanks de regen bleef de sfeer opperbest. Proosten met Alfa op feestavond

Onder de klanken van Limburgse muziek van de band Bieske, die het voorprogramma verzorgde, en de hoofdact Schintaler ontstond er een gevoel van verbondenheid dat de kern van onze regio weerspiegelt.

Lees ook

De uit volle borst meegezongen liederen benadrukten het belang van samenkomen en genieten van het moment. De Alfa Bier feesttent was het bruisende hart van gemeente Beekdaelen, waar iedereen welkom was om deel te nemen aan de feestvreugde.

Oud Limburgs Schuttersfeest

Deze feestavond was een prachtige opmaat naar het echte OLS, dat op zondag 7 juli zal plaatsvinden. Voor degenen die niet bekend zijn met het OLS: het Oud Limburgs Schuttersfeest is een eeuwenoude traditie waarbij schutterijen uit Nederlands en Belgisch Limburg samenkomen voor een prestigieuze schutterswedstrijd. Dit evenement is een belangrijk cultureel erfgoed en staat symbool voor gemeenschap, traditie en trots.

Alfa is zijn bijzonder trots om als onafhankelijke Limburgse Familiebrouwerij, een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van deze belangrijke evenementen en tradities voor onze regio. Het was inspirerend om te zien hoe mensen samenkwamen en genoten van de Limburgse cultuur, en de brouwerij kijkt vol verwachting uit naar het OLS van morgen.

Cookie instellingen