Algemene Brouwerijartikelenbeurs

Algemene Brouwerijartikelenbeurs

01 november 2007 om 09:40
Evenementen

Op Zondag 4 november organiseert het Grolsch Verzamelaars Gilde voor het veertiende achtereenvolgende jaar een Algemene Brouwerijartikelenbeurs.

Aanstaande zondag zullen vele standhouders hun tafel met de meest uiteenlopende brouwerijartikelen inrichten. Naast vele duizenden glazen, pullen en/of flessen zullen vele blikjes, viltjes en etiketten van eigenaar wisselen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om informatie te krijgen over het verzamelen van brouwerijartikelen bij de informatiestand van het Grolsch Verzamelaars Gilde en bij de stand van de BAV (Vereniging van Brouwerij Artikelen Verzamelaars).

Er zullen drie veilingen van bijzondere en/of oude artikelen afkomstig van Nederlandse en buitenlandse brouwerijen worden gehouden. Tot 11.30 uur kunnen verzamelaars en belangstellenden artikelen voor de veilingen inbrengen, die vervolgens door de veilingmeester bij opbod verkocht zullen worden. Ook niet-leden van de vereniging kunnen artikelen inbrengen. De veilingen vinden plaats om twaalf uur, half twee en drie uur.

De beurs zal worden gehouden bij Cultureel Centrum De Bron, Buitenschans 3 te Groenlo en is om half elf voor het publiek geopend en duurt tot 16.00 uur. De entree voor bezoekers onder de twaalf jaar is gratis. De overige bezoekers dienen € 2,-- te betalen. Dit entreebedrag geeft recht op een exclusief Grolsch glas met een speciale opdruk.

Wanneer je niet op de beurs aanwezig kunt zijn, maar toch bierartikelen wilt ruilen dan is marktplaats een goede tweede optie. Op marktplaats vind je diverse bierartikelen.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Stella Artois

Super Bowl 2011 - Stella Artois

Dit is een Commercial van Stella Artois, die tijdens de Super Bowl 2011 gepresenteerd is.

Meer reclames van Stella Artois

Laatste reacties