Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amerikaan sluit 'alleen maar bier vastenperiode' succesvol af

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amerikaan sluit 'alleen maar bier vastenperiode' succesvol af

29 april 2019 om 14:48

De Amerikaan uit Ohio, Del Hall, heeft zijn bijzondere vastenperiode afgerond. 46 dagen lang heeft de Amerikaan tijdens de vastentijd van 2019 geleefd op alleen maar bier.

Amerikaan overleeft 46 dagen op bier

46 dagen vasten

Sinds begin maart dronk de Amerikaan, Del Hall, 46 dagen lang alleen maar bier. Tijdens de vastenperiode van 2019 dronk en at de Amerikaan niets behalve (speciaal)bier en water. De vastentijd startte begin maart en eindigde afgelopen Pasen op 20 april. De Amerikaan heeft het overleeft met de rijke smaken van verschillende speciaalbieren.

Lees ook

Afgevallen door bierdieet 

Zijn bierdieet heeft ook zo zijn voordelen gehad. Tijdens de vastentijd is Del Hall maar liefst 20 kilogram afgevallen in 46 dagen! In het begin had de Amerikaan aangegeven dat hij het bierdieet niet was begonnen om af te vallen, maar om zijn verslaving voor eten te verbreken. Hij wilde zichzelf als het ware uitdagen om te leven als een monnik uit de 17e eeuw!

Na de vastentijd waren er geen problemen met zijn gezondheid. De Amerikaan kon weer terug gaan naar zijn normale eetgewoonte zonder enkele problemen. Del gaat wel weer eten, maar probeert veel beter op zijn eten te letten en zal dan ook video's blijven maken om iedereen op de hoogte te houden van zijn proces. Bekijk de voortgang van Del tijdens de vastenperiode van 2019.

Cookie instellingen