Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

App voor je alcoholgebruik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

App voor je alcoholgebruik

28 augustus 2013 om 12:08

De techneuten van Lapka hebben een nieuwe app met gadget voor de smartphone uitgevonden. De "Breath Alcohol Monitor" (BAM) meet de alcohol in je bloed. Je blaast op de alcoholmeter en via de app op je iPhone kan je zien hoeveel alcohol je in je bloed hebt.

App voor je alcoholgebruik

Lapka BAM, een alcoholmeter

De Lapka BAM is een nieuwe app die werkt met een alcoholmeter. De Lapka BAM ziet eruit als een normaal zwart buisje, maar niets is minder waar. In het stijlvolle zwarte buisje zit een hoogwaardige elektrochemische sensor die ook in de alcoholtesten van de politie zitten. Om het buisje hoeft geen mondstuk waar je in moet blazen. Je doet het buisje in je hand en je blaast er simpelweg in. Ideaal dus om te kijken of het nog verantwoord is om te rijden na je biertje.

Lees ook

Geen kabels nodig

Voor de Lapka BAM heb je geen kabeltjes nodig om het apparaat met je smartphone te verbinden. De Lapka BAM gaat aan wanneer je erin blaast en geeft de informatie door met een hoge geluidsfrequentie. Zelfs als je in een luidruchtig café je biertje aan het drinken bent werkt het!

Te veel bier op 

Wanneer je te veel biertjes op hebt, of lichtelijk aangeschoten bent verandert de app. Op het moment dat je nuchter bent, heb je een moderne app met swipe besturing, maar wanneer je meer bier drinkt worden de letters van de app groter en krijgen de functies duidelijke knoppen. Als je heel erg dronken bent vraagt de app de volgende morgen zelfs aan je hoe het met je gaat.

Lapka BAM kopen 

De Lapka BAM is dus een interessante gadget waarmee je meer inzicht krijgt in je eigen lichaam. Vanaf november komt de Lapka BAM op de markt voor €149 (199 dollar). Het is dus een dure gadget maar wel erg interessant. 

Cookie instellingen