Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Apres Kievit Oak Aged Jägermeister vliegt weer uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Apres Kievit Oak Aged Jägermeister vliegt weer uit

07 december 2021 om 14:16

Bird Brewery lanceert ook dit jaar hun speciale versie van het winterbier Apres Kievit. Apres Kievit Oak Aged Jägermeister bevat kruidige tonen van Jägermeister.

Apres kievit en jagermeister oak aged flesjes
Apres Kievit jagermeister flesje en glas
Bird brewery logo

Apres Kievit winterbieren

bird Apres kievit logo De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen en de vele Apres Ski hits knallen uit de speakers. Het is weer de hoogste tijd voor het jaarlijkse winterbier van Bird Brewery, Apres Kievit. En ook dit jaar is de versie met de kruidige tonen van Jägermeister gebrouwen, Apres Kievit Oak Aged Jägermeister. Een mooi gebalanceerd winterbier, ideaal voor de koude, donkere dagen. Het verlangen naar een Apres Ski gevoel is misschien nog nooit zo groot geweest!

Lees ook

“Met de winterse maanden voor ons is het natuurlijk weer tijd voor een mooi winterbier” vertelt Ralph ons, een van de oprichters van Bird Brewery. “We hebben weer een op eikenhout gerijpt winterbier gebrouwen, met de warme, kruidige tonen van Jägermeister. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van de Apres Ski mee.”

Succesvolle special

Vorig jaar viel de Apres Kievit met Jägermeister ons, en vele anderen, erg in de smaak” aldus Rik van Bird Brewery. “Zo vinden we het deze winter weer een goed idee om de Jägermeister met ons winterbier te combineren.”

De Kievit heeft een bijzondere kuif, zeer brede vleugels en een zwart-wit verenpak. Het is een acrobatische vogel met een met een onmiskenbaar kermisgeluid, het zwart witte figuur zou zeker niet misstaan op elke willekeurige Aprés Ski Party. Een pure gangmaker!

Cookie instellingen