Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery

Bird Brewery is een bierbrouwerij uit Diemen (Nederland) die is opgericht in 2015. Deze brouwerij heeft 21 bieren in het assortiment.

Bird Brewery Ralph en Rik
Albatrots Jeneverbes Saison flesje en glas
Bird De Rumoerige Roodborst

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Bird Brewery

Bird Brewery heeft 21 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Bird Brewery!
 • Bird Wilhelmus - India Pale Ale - 6%

  Wilhelmus van Bird Brewery is een frisse, fruitige Orange IPA met tonen van sinaasappel. De Elixer hop zorgt verder voor een subtiele bitter en tropische aroma’s.

 • Bird Brewery Lekkerinde Kauw - Bock - 7%

  Lekkerinde Kauw is een smaakvolle, doordrinkbare herfstbok waarin karamel, donker fruit en licht hopbittere mooi naar voren komen. Het bier heeft een mooie bitter, klein zoetje en een geur en smaak vol herfstfruit.

 • Bird Brewery Fuut Fieuw - Blond - 4,6%

  De Fuut Fieuw is een fruitige, dorstlessende Session Pale Ale. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte, mooie bitter en fruitige smaak zal het moeilijk zijn om er maar een van te drinken.

 • Datsmaaktnaar Meerkoet - Ale - 6,8%

  Datsmaaktnaar Meerkoet is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. De mix van mouten en Engelse hoppen geven het bier smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer! Deze Scotch Ale is heerlijk in combinatie met een uiensoep, wild of stoofpot. Smaakhaken als karamel, chocolade en donker fruit passen bovendien bij mooie, ietwat rijpere kazen.

 • Bird Apres Kievit Oak Aged Jägermeister - Winter - 9,2%

  Bird Apres Kievit Oak Aged Jägermeister is een speciale versie van het winterbier Apres Kievit. Door Oak Aging komt er een flinke dosis kruidigheid en warmte van Jägermeister bij, dat maakt dit bier extra bijzonder! Een donker en kruidig bier dat perfect is voor de koude winterdagen. 

 • Bird Apres Kievit - Winter - 8,6%

  Apres Kievit is een zwaar winterbier met 8,6% alcohol. Het is een donker en kruidig bier dat het goed doet bij lage temperaturen. 

 • Bird Kerstmus - Tripel - 8%

  Bird Kerstmus is een bier met een mooie, volly body en toch lekker doordrinkbaar. Het is een blonde, rijke en kruidige tripel die mooi in balans is.

 • Nognietnaar Huismus - Ale - 6,4%

  De hoppige, kastanjekleurige 'Nognietnaar Huismus' is met zijn frisse, fruitige hopbittersen en tonen van karamel, koffie en noten een lekker 'na zomers' biertje.

Achtergrond informatie

Bird Brewery is opgericht door Ralph van Bemmel en Rik van den Berg. Beiden met een achtergrond in de bierwereld (o.a. eigenaar BierLab, oud-bestuurslid PINT en gediplomeerd biersommelier) en een duidelijke visie op bier.

Bird Brewery: Ralph en Rik

Verwacht geen kruiwagens hop, liters koffie of likeur, maar gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. Door de verrassende recepten valt er altijd wat bijzonders te ontdekken, zonder te overdrijven. Wij willen jou het bijzondere in het normale laten ontdekken.

Lees ook

Waarom Bird Brewery?

Overal om je heen vind je de meest prachtige vogels en de mooiste bieren, maar vaak ben je bij beide niet bewust van de echte schoonheid. Door opzienbarende verhalen achter vogels en bier te combineren, hopen we mensen stil te laten staan bij het bijzondere van het alledaagse.

House of Bird

In het Diemerbos is het proeflokaal van Bird Brewery geopend op 1 juni 2020 (toen de horeca weer open mocht na de coronacrisis). Het proeflokaal heet House of Bird en naast de speciaalbieren kun je er genieten van hun speciaalbieren, spijzen en de sfeer. Het proeflokaal is dagelijks geopend tussen 10.00 en 22.00 uur.

Toen het House of Bird werd geopend is het adres van Bird Brewery gewijzigd van een adres in Amsterdam naar het adres in Diemen waar het proeflokaal te vinden is. 

House of Bird

Bird Brewery in het nieuws