Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria carnavalscampagne: All You Need Is Carnaval

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria carnavalscampagne: All You Need Is Carnaval

07 februari 2023 om 12:05

Bavaria parodieert All You Need Is Love in hun carnavalscampagne voor 2023. In de speciale uitzending komen mensen op ludieke wijze bij elkaar die om uiteenlopende redenen carnaval dreigen te missen.

Bavaria carnavalscampagne 2023 All You Need is Love parodie
Bavaria logo
All you need is carnaval banner van bavaria

Parodie op All You Need Is Love

Bavaria maakt met haar carnavalscampagne een parodie op het tv-programma All You Need Is Love, namelijk: All You Need Is Carnaval. Net als bij het bekende tv-programma brengt presentator Bobbert Ten Drink, gespeeld door cabaretier Ricardo Ras (bekend van de tv-kantine), in deze speciale uitzending mensen op ludieke wijze bij elkaar die om uiteenlopende redenen carnaval dreigen te missen.


Lees ook

Carnaval vieren

Bavaria wil met deze campagne de liefde en de tradities die onlosmakelijk met carnaval verbonden zijn, eren. Volgens de bierbrouwer mag niets deze tradities van carnavalsvierders in de weg staan. In de aflevering dreigt carnaval voor verschillende Brabanders in het water te vallen, maar Ten Drink weet altijd een oplossing te vinden om de traditie met vrienden tijdens carnaval in ere te houden. Zo kunnen Chantal en brandweerman John tóch samen carnaval vieren in Oeteldonk, vliegt een bobsleeteam niet uit de bocht en wordt een harmonieuze band alsnog herenigd met hun Toon.

Bobbert ten Drink in de studio van All You Need is Carnaval van Bavaria Florent Renders, marketing manager Nederland bij Swinkels Family Brewers: “De liefde voor carnaval krijg je van jongs af aan mee en draag je voor altijd bij je. Wij herkennen deze liefde bij Bavaria als geen ander. Het is niet de oppervlakkige liefde voor het feesten, verkleden en hossen. Het is de diepe liefde voor vrienden waar je elk jaar het glas mee heft en de tradities die je samen tijdens carnaval hebt opgebouwd. Deze gedachten lichten we dit jaar uit in een lange online-uitzending met een knipoog vanuit Bavaria. Ons bier brengt al generaties mensen bij elkaar, en dat doet carnaval ook.”

Bavaria’s liefde voor carnaval

Bavaria, Brabant en carnaval zijn drie handen op één buik. Zo heeft de Lieshoutse bierbrouwer ook haar eigen carnavalstradities, waaronder een jaarlijkse biersleuteloverdracht van directie aan de carnavalsdirectie. Na het aanslaan van een vat is de sleuteloverdracht een feit en staat de vierkoppige carnavalsdirectie de gehele carnavalsperiode aan het roer van het familiebedrijf. Met deze tijdelijke wissel laat het familiebedrijf haar liefde voor carnaval zien.

Cookie instellingen