Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria introduceert bier voor in het koelvak

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria introduceert bier voor in het koelvak

23 maart 2007 om 15:38

Bierbrouwer Bavaria introduceert onder de naam Swinckels Volmaakt een nieuw bier dat in het koelvak bewaard moet worden. Het product zal via koelcontainers worden aangeleverd aan de horeca, slijterijen en supermarkten.

Bavaria introduceert bier voor in het koelvak

Het is nog niet helemaal duidelijk of het bier in de supermarkten in het koelvak komt te liggen of dat er aparte koelvitrines voor worden gebruikt.

Lees ook

Marketing directeur Peer Swinkels spreekt van een onderscheidend, superieur pilsener. Het bier wordt daarom bewust onder een aparte merknaam op de markt gebracht, om aan te geven dat het om een duidelijk ander product gaat dan het reguliere Bavaria-bier.

'Dit nieuwe bier is een eerbetoon van de nieuwe generatie aan hun voorgangers. Dat maakt het voor mij nog eens extra bijzonder.' Swinkels nam deze week afscheid van Bavaria. Hij was de laatste exponent van de zesde generatie binnen het familiebedrijf.

Wanneer het bier in de supermarkten en vinden is, is bij ons niet bekend. Mocht iemand dit weten, laat dan hieronder een reactie achter.

Cookie instellingen