Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria lanceert wereldwijde kroegentocht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria lanceert wereldwijde kroegentocht

04 april 2016 om 10:09

Bavaria heeft een wereldwijde campagne gelanceerd.

Hierbij maak je kans op de kroegentocht van je leven naar 4 continenten, 5 landen in 14 dagen.

Bavaria Kroegentocht van je leven
Bavaria header
Bavaria logo

Door middel van een kratkaart met een unieke code kunnen consumenten deelnemen aan de actie. De kroegentocht start in Café de Kroeg in Den Bosch; de stamkroeg die sinds afgelopen jaar het decor is van verschillende TV commercials van de brouwer. Bavaria trapte de promotie af met het uitzenden van een nieuwe TV-commercial.

Kroegentocht van je leven

De zogeheten “Kroegentocht van je leven” gaat van Nederland naar Kazachstan, Zuid-Korea, Cuba en Marokko. In twee weken tijd vliegen deelnemers de wereld over om op die locaties een kroegentocht langs verschillende Bavaria bars te houden. De winnaars mogen ieder een vriend/vriendin meenemen voor de kroegentocht.

Bavaria kroeg op Cuba

Lees ook

Verrassende Bavaria locaties

Ralph Bongaerts, Marketing Manager Benelux, licht toe: “Wij willen consumenten laten genieten van ons bier. Een gezellige Brabantse stamkroeg zoals Café de Kroeg is daar uiteraard een perfecte locatie voor, maar het is natuurlijk nog mooier om een kroegentocht te houden langs allerlei exotische oorden en verrassende Bavaria-locaties.”

Bongaerts vervolgt: “Bavaria kom je over de hele wereld tegen. Die diversiteit delen we graag met onze consumenten. En ja, we houden wel van wat uitdaging, dus het leek ons fantastisch om in twee weken de wereld over te vliegen voor de kroegentocht van je leven. Ongetwijfeld gaat deze kroegentocht veel verrassende situaties, kleurrijke feestjes en vooral plezier met zich meebrengen. Wij kijken ernaar uit.”

Deelname

Bavaria Nederland en Marokko Meedoen aan de promotie kan tot en met 31 mei. Met de unieke code die te vinden is op de kratkaart van een kratje Bavaria kunnen consumenten zich aanmelden via de website van Bavaria.

De promotie loopt in 15 verschillende landen en aan de kroegentocht zullen dus personen uit verschillende landen deelnemen. De kroegentocht vindt plaats van 8 t/m 21 augustus 2016. Naast een nieuwe TV commercial wordt de promotie ondersteund via Facebook, Youtube en mini-kroegen die in 75 supermarkten te vinden zijn.

Cookie instellingen